如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
1)FANS ON9 自己唔管理班柒頭
2)你班觀眾搞著自己個推屌柒佢都好合理
3)自己做野ON9
4)KY過火雞

仲有無補充?
火雞唔用華為
唔玩原神
大家最後都原諒左佢
其實呢度無人無腦反水
你都係返巴哈把啦
我地只打晒水做過既野
交比連燈仔分析 自己推唔推呢個v
恰社恐

利申毒撚所以唔玩fps
唔係撐哥布林 但係哥布林主張既根據就係果張
Youtube後台既數據 對佢地來講呢個係好有力既根據
雖然我都覺得好on9 呢樣反而關youtube後台事關可可咩事
可可其實真係好撚無辜

同樣既原因 所以我既前題先係 大家雙方都有所謂根據可言
(因為我眼中兩件事都係非確定既事實)
好多野都係靠通靈都埋靠感覺去估

所以先會話部份Anti同哥布林係一樣

同樣地覆返你 如果係會長畢業之前已經解決
我認同你呢個講法 其實佢可以做更好
件事基本上有一個時間已經淡化咗 就係獨輪車已經少咗
加上其他人都同可可有聯動既時候 呢個時候其實佢係可以去做更多 修補返兩個既關係 咁樣外人睇落去都唔會anti得咁勁
當然唔知係唔係Cover呢間公司有咩商業考慮
呢個真係通靈先知 但如果唔關公司事 呢方面係佢做得不足
終於睇晒成晚嘅文
又有crew
所以我都冇講咩叫人唔好做Anti 唔好反鳩人之類既野
講得出上面既人就真係On撚鳩
所以先一直淨係問 目的係咩
係咪討厭到佢需要去炎上佢直到佢畢業
定係純粹比壓力佢 如果佢改善之後就會改觀
所以先話 如果你係本身討厭Aqua 所以anti佢 其實冇問題
但如果純粹你當aqua係一個抗爭道具 拎佢同哥布林作對
就會好似哥布林當初拎可可同台仔作對咁 係到打聖戰
我覺得對一個箱而言 任何人畢業都唔係一件好事
同哥布林作對應該直接搞鳩佢地唔係隔山打人仲要唔知打唔打得中 我覺得Holo入面每一個人畢業都對成個箱有好大既影響
就咁睇係有禮貌同真係有追po咁去討論
其實係
但你要同人合作又或者要表達關心 唔需要經過cover吧
OK 我地先假設 cover全責
商業考慮我幫你縮窄範圍 都係得幾個可能性
怕會長炎上過 影響阿夸既工商機會或者fans受眾(中國人
最壞情況係為翻支站鋪路
但係君不見其他V係冇比cover限制呢種考量出現 除左之前EN但都解禁了
咁最後我地估 係你做得不足 個動機就無限接近好差
咁再去翻原點 我地負評佢既理據就好足夠了
好過尋日嗰位嘅
喺啲回覆太長睇咗我好耐
巴打你既然同意上位の国責任喺google度
咁點解你又覺得n支a有證據
個證據根本唔成立,仲點會係證據
其實crew寶就係認定你係盲反
所以無睇
但咁花時間打咁長,神父又會去同佢講
我諗都叫正常掛
個個ching都focus緊夸寶放任啲crew去咬鬧佢q走個台仔,呢隻crew就喺度話自己係日服master認為q走係啱

你想點啊ching

選擇性失明?
依我睇就正常既
我地唔歡迎屈釣師
唔好傳心話我地屈釣師
我冇屈喎 又冇講到明邊個 神父bb
呢方面會理解點解會唔中意佢 討厭佢
商業考慮我諗既同你都係一樣
離不開呢幾個原因 但我自己既觀點就係將責任放係公司到
因為始終到底係唔係佢本人咁樣做(咩唔聯動 禁詞)
呢樣野真係冇人知 但係Cover本身做得差就大家都有目共睹
而且事實上有好多商業企劃 (咩手遊合作 炒車之前既咩LoL世界賽合作 產品合作) 交比Aqua負責既係比較多 所以我自己會主觀咁偏向覺得係公司要求 所以有好多野都出唔到聲 (會限有提過咩公司限制之類既野 咩壓力好大身體唔舒服) 同樣地返返上面有一個Cm 所以我唔係幾認同 如果係當佢同哥布林作戰既一個道具
因為對於任何有推Holo成員既人講 因為咁Holo有成員畢業都唔係一件好事 但如果你係真係了解佢之後所以Anti佢 係因為佢本身個人 而唔係因為咩激鳩小粉紅 我覺得係冇問題
因住白痴仔入嚟屈你通靈
有冇睇高達00
我地互相理解
一切內容發自內心
拒絕一切屈釣行為
不如試下唔好用千字文都可以令到人地明你講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞