如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
無變
唔色空媽
拜託 堂堂夸寶ㄟ
19年天下都是彩虹跟偶像部的
是誰在狗屎爛箱殺出一條血路? 是夸寶
甚麼奇蹟的三期生?? 沒有夸幫你們打出知名度
那隻兔子在怎麼笑也只是笑聲難聽的底邊啦
一個四期生畢業有多重要 一梯退十步 我看可可要退到COVER的門口了啦= =
現在可可要走了 笑都來不及好嗎
7/2喜迎夸寶B限啦
依度擺明圍下爐吹下水有幾狙擊佢

你不如去巴哈叫班台仔唔好再作食煙潮文好過啦
我喜迎炸箱
佢不知幾撚成熟
成熟到乜柒閪招都出盡
唔老練邊識得咁閪
唔使七月二 分分鐘七月一就撞
一單半單都算,入台服嗰次擺明明知個狗分打法唔受歡迎會搞臭國內個朵先玩海外服
之前又有馬車輸唔起事件放狗搞鳩大贏家星街
仲有識得禁止人哋SC講會長又係邊個
全公司得佢一個有咁嘅限制仲係唔係公司問題
再加埋復活live特登同人撞歡送會
仲有傻豬覺得佢處事唔成熟,依個女人真係好犀利
機心大到咁樣,啲細微位計到盡都仲呃到傻仔覺得佢年紀輕冇社會經驗真係痴撚線

水唱乜柒歌都淨係識係咁用假音
一同其他人比較發現佢其實好一般
淨係羊同azki合唱首黑羊都已經贏臭水成條街
明明後生過佢又成熟過佢嘅人有一大堆
但班crew都係睇唔到
阿夸一開台,所有觀眾便都看着她笑,有的叫道,「阿夸,露娜臉上又添上新煙疤了!」她不回答,對男朋友說,「溫兩碗酒,要兩包七星。」便露出自己的鑽石排位。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又龜分賣了隊友. 」阿夸睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼看見你惡靈Q走, 主Q副哭,有社恐點社恐。」阿夸便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「Q走不能算龜……戰術!……大師玩家的事,能算龜麼?」接連便是難懂的話,什麼「自己是一方通行」,什麼「天然大師」之類,引得衆人都鬨笑起來:觀眾內外充滿了快活的空氣
討論區唔畀人討論
唔好玩啦 條女講緊未做V之前 喺依行而家打滾左五年 覺得佢後生同無社會經驗嗰班唔該驗腦
跟本好多holomen唱歌都好正
但班crew都淨係走去聽水
AZ 空媽 羊 唱歌好聽就不在話下
高音? 百鬼同紫用假音用得仲出色
低音? 星街同TMT簡直冇得彈
音域廣? 火同PPT高低音都冇難度
努力練返嚟? ねね同鴨嗰啲先叫
冇理由有咁多正人唔聽走去捧件臭閪
衰啲講
團長 會長 Choco唱歌都娛樂性高過聽佢
仲未計佢地就算一開始幾唔識唱歌,練到依家都聽得出有進步
以前係Ringo Ringo之前係地下idol 咩人信佢社恐冇社會經驗
扮委屈賣悲情弱質女子好有毒撚市場
moona唱歌都神 d高音爆發力 而且成日清唱d冇音源既英文歌 勁過水好撚多
鴨冇扮委屈
個live仲拖緊
付出嘅努力仲多
佢先更加值得支持
根本班crew就乜柒客觀嘢都唔理
覺得可愛就閪都要撐
利申TMT先可愛
條女做過地下偶像
一定知點先可以最撚紅
仲未有人講貓
貓都唔差喎
咩追擊 傾計啫
屌sor漏咗
貓把聲聽落好c伏
mio媽唱慢歌一流
個人覺得星街,貓同mio媽唱歌最有感情最有feel
咪同Uto班腦粉一鳩樣用賓周諗嘢
啲人數晒啲罪狀出嚟當人鳩吹鳩up話人通靈
現實上全部都係檯面上已發生嘅嘢
就好似大家屌鳩cover垃圾一樣都唔係一日半日嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞