【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
如果用官方acc 啲人又會話點解邊個邊個無片 點解邊個邊個咁多條片 分配不均
官方ig都無心經營,仲旨意佢搞official FC咩
尤其係鏡重要係比賽出身 凡係比賽出身嘅團都非常容易衍生大量唯飯 甚至毒唯
真係要擺落官方channel除非個個成員啲片嘅數量都一樣 而且每條片嘅時間長度都要相約 否則包保一定會引致世界大戰 會屌公司點解咁偏心 話點解邊個邊個成員嘅出鏡次數會特別多/少
所以都係寧願佢哋各自開自己嘅channel算
J家official 雖然落後同固步自封
但你完全可以安心課金
呢個真容易引發世界大戰
成個channel都係ak 煮野食片
想睇AK 調教地獄廚神嘅片
我覺得花姐個人算開放
同埋佢由造星1睇住班仔到依家
有bias都唔奇
有d問題由旁觀者入手幫手解決可能更好
出道3年,都仲係講緊呢張喊相…
唔係唔鍾意佢,但真係要快d有代表性先得
其實輪住做c位真係咁難?
睇開動畫啲偶像團都係輪住做c位同分小隊
利申非鏡粉,但幾欣賞成班人為一件事好努力去做
日本人固步自封,都2021年唔開ig yt channel,仲整埋咩肖像權唔俾外人貼相,無飯拍無fancam,滿足唔到fans需要,自己玩死自己
咁lokman去邊?應該加入埋先啱…stanley應該抽返出來
J家真係好癲網上唔可以出個樣
了解完先發現數字團算開放
屌你講中咗,之前睇佢哋鳩鳩地打麻雀真係幾好睇,可惜得幾分鐘到喉唔到肺
你諗下arashi玩潛烏龜都可以變咗一個節目仲要幾好睇請埋大粒星上嚟比賽,唔明點解ViuTV成日浪費星期六日啲airtime播埋啲幾十年前舊戲都唔整個固定團綜俾mirror
Wyman提議過
仲話要請佢做嘉賓
冇fancam 個主因除咗係肖像權外,
Fans應該要專心睇偶像練習咗咁耐既表演,
用對眼睇,用心感受,而唔係隔住個mon睇現場表演。
Diutv 識諗就唔會叫佢做diutv
無錯,抽飛雖然難但起碼公平,同唔會益黃牛
因為d片係自己出錢拍,自己拍咪放返自己channel,放埋一齊d fans又話大細超邊個邊個無份,嘈嘈嘈
最癲係J家鎖國鎖區 靠日本國內內銷都夠做
fc年費4000円 為左抽飛一家幾口一齊入會 保底都有十萬人join 都2千萬港幣 仲未計fans會買碟 雜誌 演唱會週邊 買代言商品
我識嘅日本人普遍都鐘意幾個團入幾個fc Viutv學下J家搞官方fc都可以賺唔少啦
唔洗剪接,直接出live咪算
啱呀,想當年我每年都皮皮聲進貢俾日本
why not both
呢集姜仔上半段仲怕怕醜醜咁
下半段笑到失控
https://youtu.be/W5DyMc3lRIk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞