【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
姜B把聲真係唔岩我 太陰柔 唱唔到感情位 LIKE JER把聲多D
阿jer自己本身有實力 睇好佢會更紅

學花蛆講 mirror 都係踏腳石嚟嘅啫 阿Jer入去目的都係solo
完全冇邏輯 只不過係咁啱撞彩
Mirror 發展得唔差 (+自己努力)
兩者係完全冇因果關係
其實我覺得花姐算係咁
要湊12條仔唔係咁容易
jeremy要出道都唔好一來同jer edan ak撼啦
真係 多乜撚謝花姐
我屌佢都嚟唔切
由始至終最大嘅分化撚係佢

當自己啲仔狗咁撚
應承完solo又話達唔成要求
唔影佢 唔比機會佢 之後又話人隱形
一句無心比你地上位咪算囉
唔見佢其他出歌搵咁多藉口搵缺點

btw 好似以前鏡po見過你
咁花蛆係聲稱一開始簽jer時金生定魯生係hesitate
係花蛆同佢哋講畀幾年佢,柳應廷會係下一個陳奕迅喎
我覺得花姐呢啲風格都有好處嘅
一開始就講到明唔係捧佢,等啲仔有定心理準備同埋佢地可以自己選擇簽定唔簽
同埋佢講到咁白,啲仔想發團就一定要更加努力,因為公司唔會力捧,某程度上都可以激發班仔嘅
有聲
:喂你ok㗎嘛 我要返去湊貓呀你自己返去啦
:你今晚唔好過嚟啦 驚你搞到我啲貓
無必要direct competition 嘅
佢可以走自己特別啲嘅風格
女朋友:你同你啲貓過人世啦
所以佢話要同Jeremy 改變關係,真係人唔笑
咁sweet得唔得
姜仔食嘢最開心
樂壇係需要唔同嘅聲音嘅
希望多啲人留意到
百花齊放就最好
error 似好fd,一齊玩咁
有事又會搵阿dee 保護
Stanley同Jeremy都叫做有個十強 值得比多啲資源
希望佢兩個都有機會solo
Mirror其中一個優勢係每個鏡仔都好獨特
可以target唔同嘅觀眾
實有一個鏡仔係啱你口味
所以對比邊個鏡仔好d意義唔大
最好就係俾多d實際意見幫佢地進步
但好可能花姐從來冇諗過jeremy想單飛
但佢突然之間想出歌就變左同花姐有磨擦
正如edan本來花姐都冇諗住捧
係佢搞綜藝搞得好先有機會單飛
咁jeremy個受歡迎程度未及edan
花姐有猶豫我諗好正常嘅
就係鐘意佢mk vibe
成個人都霸氣 英雄主義
調教你花姐

主持 error
導演 Mike

KT唱得麻麻喎,得Jer Ian唱得好
mirror紅咗一定係xx有眼光 xx睇嘢睇得好準
我覺得佢演唱會前嗰種身型已經夠正
著衫好睇塊面有肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞