【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
佢知牙米咩背景仲點可以期望佢自己一個可以企到起身
你簽得返黎,係覺得佢有potential 就要負返少少責任

十強個陣要佢望住個個有offer但自己冇
出道又發生咁多事
話比佢solo又是是旦旦拎番走
仲要屌人唔positive

真係嬲撚左
可能就係咁樣先有化學作用
AK成日講鳩野煩住Ian 慢慢煩到佢唔小心打開左自己內心

皮膚白 高大 瘦
勁有日系花美男feel
變muscular根本唔會令Jeremy加分
仲要聽到善良虎咁錫班哥哥 覺得佢個人識發光
好心痛
好難想像前排佢係有幾唔開心
係。。但依加又要佢哋放mirror係第一位
我都好亂 究竟花姐想點
最緊要知自己岩咩同擅長咩
為咗符合大眾就冇意思啦
Jer點解物語系列同狂人日記咁hit都係唔行所謂大眾路線姐
覺得佢講啲嘢無乜野,幾爽直可愛,係咪有啲人太小心眼,鍾意小事化大咋
女朋友:好過你個假體
就係Ak肯聊ian傾計先做到朋友
Stanley同Jeremy都叫做有個十強 值得比多啲資源
希望佢兩個都有機會solo
一開始個deal來架囉
因為ak唔識睇人面色 係咁開團契
Ian比佢感動咗
一直唔覺得花姐/公司有想過將mirror放喺第一位
笑死
但佢做男朋友我都係乜都得
決定睇多幾次今集 自虐一下
花蛆都冇必要將全部人出solo,始終每個人專長都唔同,得閒出吓團歌都幾好

Ian同Jer單飛應該好好,男團跳唱都都唔係佢哋風格,佢哋自己都係咁講架
我反而覺得
佢比呀jer出solo
Jer果陣唔係紅果堆
仲一口氣三首!

我覺得就係因為佢唔係做開經理人
反而有另一套方法
Mirror先發展咁好
AK直腸直肚唔會轉彎抹角既性格IAN應該覺得同佢相處好舒服不過Ian好似有講過AK好容易忍唔到口爆啲野出黎
你係唔係一直黑tiger個果改咗名?你好似講咗幾廿次話tiger唱得差
啲仔就算了我哋控制唔到
只係希望至少啲fans唔好再係唔係都多謝花姐 當佢自己都知自己對某啲仔唔住嘅時候你仲幫粒星多謝佢 多謝佢咩? 多謝佢執咗佢返嚟但唔得閒湊佢?

有咩事多謝你自己粒仔夠生性就夠
12個仔其實都好識諗 好有諗法
佢地大部分嘅成功都係靠自己爭取返黎

多謝mirror夠生性 多謝你粒星識諗
就算佢再摺再冇機會都好 唔洗再同花姐講跪求比機會佢
因為花姐唔會因為fans講兩句就比機會佢
米早幾日訪問話唔鍾意做gym似係真心 但原來呢個係比solo嘅條件之一 咁講咁聽啦唔鍾意又要push自己做 諗起都辛苦
我明米以前好瘦好單薄唔好睇 但真係唔洗下下操到大隻show肌先叫成功呱
一開始Jer話唔跳得唔想入團
係花姐話佢可以單飛佢先應承架
突然覺得
jeremy可以行金在中條路
想佢用妖豔style唱kiss b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞