【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
女朋友日日畀佢激死
對住mirror似係教仔咁教

花姐有講話error反而係湊住自己
城醒都好矮
本身係想搵過第二個經理人接手
但班仔唔想 亦搵唔到人接(好似係)
初初花姐/VIU應該係想食住個勢 推一打仔出嚟做響個名
點知佢地12個都咁得人鍾意
相處耐咗 自己都捨得12個咁

反而ERROR我覺得係花姐真心愛
否則真係唔會執佢地返嚟
攞呢啲要求為由唔幫佢爭取 佢都講到出口要調教關係
佢先係最需要調教嗰嗰人
根本一開始mirror分化佢有份做成
由出道開始有好多嘢都唔公平
比fans屌完照做
到依家啲仔開始靠自己發光發亮 就開始好多人係唔係都多謝花姐 覺得花姐嘅安排一定係最好嘅安排
花姐自己都同edan講
佢係靠自己先得到咁多野 唔好多謝佢
佢自己係有做唔黎經理人嘅自覺 但又唔去學
仲要有鏡仔送
但我冇買
皮褸絲
好可惜
嗰頭講完xxx值得機會 嗰頭又係繼續冇曝光
團內控制到嘅嘢都搞到咁貧富懸殊
Diutv連親生仔都唔放資源力捧真係好嬲Diutv
一係就屋企貓貓要食罐罐而走先
係囉
隔離個個一號肥婆一入鏡就喊喊喊 好趕客
無job個時先拍下嘅姐
Edan AL都拍過下vlog

不過Edan真係幾勁 好早開始已經keep住有佢嘅節目/廣告出講緊2019已經同家英哥一齊拍節目 都唔容易
幫絲打人生pin呢個reply
但香港跳唱歌手真係...
至少Anson Lo同肥仔嘅回響都冇我想像中咁大
至於「妖」喺香港就更加係一個不確定因素,完全唔sure市場會有咩反應

Anyway Jeremy 真係好有潛力同好努力,聽到佢話佢都諗過想好似Jer咁攞金獎,都希望佢可以成功
話資源分配唔公平啲人 到底有冇睇過全民退造星

姜係拎觀冠軍 Ian拎亞軍 佢哋本身多fans 又有人氣

畀佢哋出道先 同埋投放多啲資源 有乜嘢問題
12個都斯德歌爾摩
仲有出專輯嗰啲封面
正常男人都重色輕友 佢就調轉
:嘩 做乜你條眼線今日咁嘅
:咦 你生咗粒好大嘅暗瘡喎
:啱啱你煮嗰餐飯真係有待改善啲肉鹹咗少少
AK 同Ian兩個咁極端 但咁friend 好神奇
一個直腸直肚 一個收收埋埋成日驚講錯嘢
對唔住 手殘㩒咗負皮
人手正皮返
塊鏡幾靚
底買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞