【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
下?Anson Lo舞台魅力爆燈喎
咁佢真係病咼
又唔係話佢唱得好好
只係覺得如果佢冇病嘅話會唱得好啲
真係搞唔掂
以為佢通殺
佢唱唔得啫,跳係無問題㗎!
是咪未睇過獅子王個SHOW??
笑死
咁陳仔都係得少過十分鐘
一樣仲係unfinished business
懷疑之後會再講
除咗妹,都有好多成熟粉㗎佢
gay就... 你可以鏡po行一轉望下
佢嗰幾日真係病左
有冇人記得吳尊退出飛輪海
佢話想像唔到自己3x歲仲喺度做跳唱偶像派

唔知Mirror 3字頭啲成員係點諗
然後又俾機會佢?
睇多次啦.....
罰你睇多100次個mv
唔兜話佢病定咩 嗰陣應該未病
慢歌一定有進步空間 無錯
但唔錯 進步左好多 比起以前 無留意既唔緊要 係可以繼續進步
佢係無唱開歌的 唱跳好夠氣
未來可期 繼續努力
有幾個我覺得真心一般
未必出到solo,但係團入面唱得一般係無問題
不過viu都一定唔會令佢地只行唱歌呢條路
其實都係鋪排佢地係唱歌偶像組合
之後每個人就多線發展,又拍劇又拍電影
呢個方向其實明智因為香港搞音樂真係完全無so
viu有心重整個樂壇已經好好,但長久發展真係好難
笑死,第一次聽人講AL跳舞唔掂
乜宜家做打手咁求其?連功課都唔洗做下?
我自己都覺得佢可以做到其他11個做唔到嘅風格
但玩偏門,香港未必有市場;受眾最多嘅大路情歌,又好難殺出一條血路

我自己第一次聽《夢言》嗰時都覺得唱得幾好,但缺乏令我想單曲循環嘅感覺
作為長期追韓團咁岩追開大型團既人
真係唔明咁大個Super Junior係度點解viutv唔識抄
組啲小分隊 主唱一隊 專唱開心舞曲既一隊 個團穩左再捧solo
其他唱跳無咁好既成員捧去拍戲綜藝
下下都要逐個成員solo咩
Jeremy 嗰段好短但好感觸。花姐話Jeremy 兩大問題,太瘦同聲太薄。其實瘦真係無問題,佢健康就ok,有啲人真係好難增磅,同埋佢都瘦得好睇。但都同意聲底薄哩個問題,但公司有無幫佢改唱我覺得可以練,但要變成點花姐先收貨?花姐啲要求好虛,講白啲就係求其敷衍你。
同埋佢話想改善同Jeremy 嘅關係。關係係相向。真心由星一都見到Jeremy 好乖好聽花姐話,但花姐都唔多理佢,佢最近自己出首歌,花姐連ig story都無post過。仲好意思話要改善關係,覺得佢其實真實意思係:我就係唔捧你,咁又點,你啲支持者點講都無用
見到Jeremy 話好想好似jer咁上台solo真係睇到眼濕濕 佢係有特色但經理人完全唔理唔支持,我覺得Jeremy 行到哩一步已經好勁,希望繼續睇住佢再進一步發展
打打吓字又開始眼濕濕
https://youtu.be/7-wAaOWD7mY
罰你睇多100次mv
Gay鍾意邊個多?
咩打手 lok 會唔會勁啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞