【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
最誇張係明明隻香水都唔係Anson Lo代言
只係佢有用,班神徒都照跟機買到斷曬貨
搞唔掂,追教主真係要努力搵錢
咁其實本身今年solo係比兒登同米?
E咁爆
老實講米米下年啦
即係邊隻香水?
其實可以效法下日本團咁出限定unit
仲有DIOR唇膏..........
一開始係睇error 遊先,感覺花姐同error 既關係仲close 過mirror 咁
不過我自己覺得佢都唔算少資源嘅
有冇人get到本身個問題就唔係邊個幾時要出solo
根本組團就唔應該以全部人出solo為目標

係花姐湊mirror果陣本身就預設左有幾個仔係陪襯 唔值得捧 呢件事本身就係有問題
12個人有高有低係正常
但花姐係不斷洗啲仔腦 我唔會捧你 你自己搞掂自己 你未夠好 你未值得出歌 你唔值

其實睇到jojo點對啲仔同花姐點對啲仔已經有好大分別
花姐根本冇心去了解某啲成員 咁我都明呀佢無暇平均分身照顧12個人
咁唔洗咁多藉口又比假希望jeremy啦 直接講未排到佢咪算囉
佢係愛mirror嘅唔該搵jojo調教下佢本人
咁DIOR唇膏課得過嘅
話曬都係大牌子,又可以跟Anson Lo色號
我都入手咗001號
Anson味香水係邊枝?
佢行跳唱妖/型/普通跳唱都好夠做啦
或者夾啲band風少少嘅 (演唱會覺得佢把聲好夾到個band又壓得住個band)
佢唱深情歌其實我都覺得好 (造星我真的受傷了/想見你) 但係就唔算好有特色 會浪費咗佢可塑性
多錢有多錢嘅追星方法
平民都有平民嘅追星方法
買下野飲野食loop下歌都幫緊你幫緊你
Mirror發展左兩年半 有6個人有solo都算係咁架喇
最後希望硬實力比較好嘅巨龍同豬仔都可以紅埋其他就悉隨尊便
建議你睇返造星一 佢地三個跳舞係好charm架
根本花姐都唔識做經理人
做咗而家第三年 佢一係搵啲有經驗既人接手
一係就去學下點樣成為一個經理人
唔係用至高無上既監製就可以套到落經理人身上
去google search anson lo香水會搵到
我都有一支
成日好少佢畫面 幾時可以多啲
佢少出聲姐 但我覺得佢好溫柔 諗野好成熟樂觀
佢地三個唔跳得
建議睇咗造星啲片再討論
NARCISO EAU DE PARFUM
好鍾意佢model身形
已經增咗幾kg塊面有肉手臂粗
佢變到大隻我反而未必鍾意 唔夾佢style

:sorry bb兄弟急call我 我走先
dancer咁貴 點會係少資源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞