【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
仲係講緊day 1咋
冇記錯起碼去到day 3、4先開始放下戒心deep talk
ViuTV本身就已經係乞X
你仲想佢請人?
呀Dee金句你當假?
皮皮個笑容好剎食
同佢真係跳得好好
係性格就內向左D
but I like him too
咁凡事都有新嘗試嘅,可能佢咁做會成功呢,不過點都好,依個都變咗無解的假設性問題,永遠唔會知道答案

唯一知道的就係依家依個樣的mirror紅咗,而人太多就變咗一個好棘手的難題
諗起演唱會日日D人見到花蛆就尖叫
佢個個性就係太善良 所以佢唔會刻意爭取機會
希望IT狗幫到佢真係發圍
咁KT真係要努力啲喇,其他成員越嚟越好,之前睇咗佢同林家謙豹哥嗰個show, 佢播碟咪咀,剩係跳都唔係唱live
J家係經理人公司,唔係電視台兼經理人公司,
而且日本個民營電視台多,曝光率更多。
ViuTV 本身比Mirror都資源不平均時講咩都冇用
姜真係要練多啲
跳唱好睇live表現同舞台感覺
之前YSL同Cartier冇唱live 好失望
演唱會見佢跳喘哂氣都戥佢辛苦
我覺得佢係保護佢地
自己做醜人

暫時個個出都成功
但黎緊出solo 如果衰左真係未必起到身

花姐眼光未必次次中
但公司唔只花姐一個
如果係有得做
幾首團歌監製唔會睇唔到

我覺得d 瘋狂fans 係推緊佢地去死
姜濤把聲好攞命,陰聲細氣雞仔聲,唔講以為係被閹公公
學J家係最好
有人綜藝有人拍戲有人唱歌有人舞台劇
根本冇可能12個都出solo
最緊要Viu開返個長壽綜藝節目for個團幫佢地入屋同keep住曝光率
https://youtu.be/tqzfPD6U7nw
大概12:10睇 carl叔叔有評論Jeremy
carl叔叔都幫Mirror做過團歌/幾首solo歌監制
佢都睇到有潛質
依夫人都正中呢種性格
花姐同公司都覺得佢有潛質
否則唔會簽
有潛質另一個意思係暫時差啲嘢
比d時間一定有機
佢忙到又唔夠休息
減肥又食唔飽
(雖然我覺得佢瘦唔返去出道果個狀態)
體能係好似差咗好多 唔夠氣
第一次睇片,多謝晒
咁都無?
你去睇下細貓,影都無啦。做人fair D,
係疫情下,ViuTV仲有野比佢地做已經好好。如果係19tvb,佢地送緊外賣啦。e家Alton 仲有得同火火主持下克服你。
一句講哂,其實就係廢。講經咩,你Alton 唱又0, 跳又廢。Frankie 連拍下vlog都無。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞