【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
咁佢唱跳的而且確係好呀
佢慢歌唱得唔好佢自己都知

撈跳舞好個個都知,但另一個anson 跳舞其實唔差
唔知你講認錯人係想講邊個,如果我多心左對唔住
自己SEARCH FRANKIE ERCIA
Anson Lo跳舞唔掂
你企出黎跳晒成首EGO再講啦
唔洗你開口唱啦
睇埋啲歌詞啦 岩晒你呀
172都唔係好矮啫?
隔離台四十幾歲都仲「後生仔傾下計」啦,駛你擔心?
身為fans都俾佢啱啱唱嗰句嚇親

所以就係成日講
觀眾唔會知你忙知你病知你狀態唔好
淨係會睇你表演嗰刻而judge你

再次慶幸演唱會時
雖然AL聲帶腫咗,食咗西藥個人好易攰
但一上台就即刻上晒電
present最好一面俾觀眾睇
聽唔出聲帶有事,睇唔出有疲態,狀態好好
將身體狀況可能對表演帶嚟嘅影響減到最低
touch wood表演炒咗隨時一沉百踩名流千古

https://youtu.be/8ZsPS3aEAUE
J下最尾ab lib高音woo得好好聽
屌等我仲認真覆左佢
ak不嬲講嘢唔經大腦,出camp唔知有無長進呢
但其實有好多方法賺錢 講到口水都乾啦
eg整album 賣poster 週邊 付費版節目 online con
diutv真係唔識賺
其實無人話過出道=完美

成班人喺度講xxx應該要走,調教唔係一個造星四/淘汰賽,而家就係知道Mirror12個各自有心結令到成team人唔團結,請祖祖嚟解開心結、真真正正認識大家,由個體變團體One and All,所以請大家尊重Mirror、尊重12個鏡仔

係,佢地唱歌會走音唔夠氣唔係天籟之音,但佢地真係有進步有努力到,大家有興趣都可以睇返啱啱concert啲飯拍,可能會令你對佢地改觀
平常人唔算
明星就算
其實我第一次聽AL唱歌就係神隊友
覺得幾好聽
可以幫啲引戰狗諗好後邊每日踩啲咩
諗到都好high
Viu肯畀咁多主持job佢哋做咪唔會擔心囉
有楚撚記唔講既
仲有歐國盃
Plug埋歌簡直perfect

TIGER望住皮皮話自己唔係全團最矮係咩片?
求LINK
幫埋啲tvb pr手咁筆錢應該比我哋袋先喘
Jeremy 咁瘦先有氣質,身形完全冇問題
聲方面,雖然薄,但有特色,唱功可以再練
同花姐關係,唔明有咩問題
真 呢啲大路做法又唔識抄
韓國炒cp嗰套就抄到十足十
大佬呀 香港腐女冇韓國咁多
加上韓國idol拍拖都唔見光
mirror前女友現女友全部公開
fans難啲好似kpop咁幻想
年紀大嘅成員係mirror以外嘅發展唔係太偶像路線
E.G 演戲 主持
年齡大d都玩到
我屌你啦花姐

當Jeremy好似狗咁樣撚 你仆唔仆街啲?
又話比solo 之後又唔撚比? 你想點撚樣?

最好笑話因為唔夠大隻所以無solo係其中一個原因
屌啦
唔係大隻係一個合理理由咩?

OnLun99
你要唔要驗眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞