【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
淨係對比佢哋既solo出道歌嘅班底同MV早出solo無資源好慘
星一至五每日半個鐘,一星期放2.5小時
淨係星六放就一小時
明顯係viu唔夠劇唔夠節目放
調教你mirror拍完個半月就要剪好出街
其實最後個幾集剪好晒未..

其實唔洗搞太多嘢花太多錢
好似嵐にしやがれ咁搞下美食搶答環節已經可以吸引到人睇
再唔係好似This is Mj咁教啲主婦小知識教啲令女士尖叫嘅技巧
呢套有睇但果時唔熟mirror
果時睇真係唔深刻印象
好多野真係要慢慢累積

女人尖叫技巧
我諗搵個人學到中島健人一半咁識講野
我諗已經多左好多後生女識佢地
聲線同身型問題,前者其實提出嘅時候係咪應該要講埋solution呢。如果唔係就算個藝人有心都唔知可以點改。
身型我覺得真係可以花effort落去,當順便練氣都無壞嘅。講真投放資源落Jeremy 既然可見係有唔少risk嘅話,練好個身型,萬一衰左都可能有空間轉身發展模特兒路線,會比做戲綜藝個D更合適,唔係話大隻肌肉但對身型要求應該會高D。
既然大家都見得到今年競爭咁大,咁拎呢年做好兩手準備迎戰出年。其實換個角度去睇又未必話係好差嘅安排。
Fans心痛偶像固然係正常,不過與其同你哋鍾意嘅人一齊發酵負面情緒陷入低谷,其實呢個時候更需要你哋用你哋嘅身份引導佢調整心態,幫佢行出黎
Sexy thank you
屌你有聲
老虎仔唱得好好聽
好奇今次入camp拍咗幾耐
Sad but true 佢個style香港仲好難接受 相反ian真係最好捧 唱情歌又乖乖仔樣
我會覺得DiuTV冇好好咁諗點用人。
每次諗起花姐話有成員窮到車錢都冇就肉痛
wiki寫1/4 -12/4
途中有viu台慶,全部出返黎
對家tvb真係會開節目/開戲比佢堆歌手 又比佢地唱劇習歌 雖然煩膠又老土 但係大家真係會記得到佢地 hana/臭雞/削骨還父
真野無人聽
個個都淨係識屌
大家個目光都淨係睇自己個粒仔無人理呢啲開荒牛
個人認為唔止 仲有個藤島捧埋哂啲唔努力又冇實力嘅人 啲jr又已經三十歲都未出到道 雖然j家勢力已經大不如前 但都有翻咁上下勢力 diutv 同佢冇得比
三十歲都未出道係想點
所以好多都心淡退社搵另一份工算 雖然啲jr質素的確冇以前個啲咁好 但都唔好浪費人地青春呀
三十歲普通人都唔算特別後生,喺日韓娛樂圈直頭算老唔轉行就奇啦
坦白講Jeremy 嘅發展已經去咗樽頸
未發展已經結束
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞