【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
可能覺得自己負責rap就唔練好唱歌
搞到而家首首歌都要特登加段rap詞俾佢
講真 AL跳唱大眾反應都麻麻
Jeremy 真係唔好行普通跳唱路線
黑之呼吸成績都麻麻
大家一齊向viu反映下
唔想聽就熄電視啦
我覺得好好聽
其實Jeremy 都可以唱慘情歌
可以做到Ian 同Edan 嘅style 不過呢個世界唔需要兩個Ian 亦唔需要兩個Edan
妖艷呢個style 都只不過係香港無人行嘅路 而佢又可以carry到
Mirror 已經有情歌代表同AL嘅跳唱 妖艷係Jeremy 可以突圍嘅方法
如果個個都一樣就無野好睇啦
希望2022年可以見到Jeremy 發光發亮
好想俾佢衝動我
有啲成員都係唔係咁出眾,唔知佢叫咩名
ching 要驗耳?
D fans話Jeremy ready好曬架
之前都講過 花姐係話等緊個時機 因為佢要Jeremy一出就成功 唔可以衰
好時機真係好重要 今年咁多勁新人 競爭大到癲

有愛心
Edan咪表表姐
Charm到節目啲製作組 自己cast中賀歲戲
呢啲花姐想偏都偏唔到
所以d粉絲剩係到diu 呢個果個
冇諗過有時機會係靠自己

你睇細貓訪問都睇到
出邊係好慘
佢出幾首歌有幾多人聽過晒
就知入到mirror 已經幸福到不得了
花姐應該唔會做一世經理人
如果12個仔等經理人R job
下個做經理人的唔夠power
佢地就真係食得屎啦..
所以自己唔主動啲charm啲
花姐介紹藝人比啲客個陣
啲客彈番黎話唔識佢,佢淨緊啲野,image唔適合,某某比佢好少少
呢啲再偏心都無得推啦掛

螢光幕唔鍾意摺同收埋自己無野睇的人,edan堅得
你唔好嘈啦
經理人嘅態度你知得幾多姐
每個成員鏡頭後嘅野你又知得幾多姐
我相信無人會比花姐更想每位mirror成員發光發亮
SJ做得最好既係 每個成員都係出面搶資源唔會係內部搶資源 好多節目都係自己人緣搭出黎
當然我明白香港同韓國係唔同 不過要係鏡頭做一個咩形象去吸引自己有得諗
就算係193佢都會做一個串串貢既形象 最後加啲際遇咁又彈起左 edan都係同道理
所以有啲鏡仔自己都有責任去諗下自己應該以咩形象示人 想用乜野去吸引人
冇錯 jeremy話真正嘅mirror係5/4/2021先組成
不過我同意應該要加長時間 有啲蜻蜓點水
入左mood無啦啦好快又比人抽番出嚟
公唔公開女朋友關你地撚事咩
想香港啲藝人好似韓國果堆咁間唔中就一兩個冬殺?
咩年代呀,仲見光死
你估唔公開狗仔就挖唔到影唔到?
公司又唔夠power買相買片壓新聞
到時就真係形象有問題啦
香港豆潤咁細地方 要拍拖點冚得住
公開仲好一了百了
如果拍拖收埋呃fans比人周到仲大鑊
仲要個原因係比佢有幻想
我覺得呢個係ViuTV問題來,
想玩男團但又要長久既一定係學J家。
捆綁式銷售,你一定要成團推,
再每人發展自己所長。
依家比咗Ian 姜單飛先。資源陣落曬佢哋到。
就連團番都係得MG,重要唔係12個人一齊玩,
唔係覺得佢哋會團結到呀

利申鍾意V6好多年,
睇住佢哋係好多綜藝到慢慢摸到自己條路,
再慢慢個人發展,
就算要解散都唔擔心佢哋。

依家鏡仔粉一係就好放心,一係就好擔心。
呢個真係好大責任係經理人到,
經理人唔幫佢爭取既佢哋可以點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞