【ViuTV】《調教你MIRROR》(10) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
阿Jer唱歌本身好聽 又有自己風格

花蛆都話佢入mirror拎咗知名度先 好過直接出道 呢個佢講得好好

阿Jer好值得同埋有能力自己駕馭全個舞台!
應該連bb都唔會叫
btw i love u ak
唔明佢做乜一開頭唔直接簽想捧嗰幾個就收手
好啦 畀佢簽到12個返嚟 連戲都唔交下
直接同啲仔講簽你返嚟係陪襯 唔撚會捧你架
一邊話唔想呃殺年輕人嘅夢想
但簽完返嚟就係到磨蝕緊佢地嘅意志
鏡仔新歌 一日已經四十幾萬
幻想虎仔唱俾你聽?
你話做gym練好啲體能同練好啲肺活量都好啲
但唔洗話要操到大隻我而家唔係要睇肌肉團
佢叫開全名架
:喂ian 急事搵我,我走先,你自己食完飯番屋企啦

利申我係江太

初初以為佢會話唱比哥哥聽
Jer拒絕左幾次入mirror既機會
係花姐係咁哄佢話第二年俾solo佢
佢先會入mirror
花姐係想幫mirror搵一個主音
而唔係有另一套方法
如果jer一開始好順口就應承
都唔知上年有無solo
佢哋癲到好多都係為買而買
班友本身唔化妝都買咗好多化妝品
好彩佢代言同有用嘅嘢本身我自己都用開
因為mirror go 1 表現好
非花姐team嘅監製先主動搵佢拍
你個全名呢
有某啲成員嘅fans成日都話自己偶像唔夠人多資源

但又唔諗吓點解有資源啲成員會有support 本身fans同比賽成績都好啦

隊mirror都係靠呢班成員撐起架咋

人哋出雞 你出豉油 仲阿支阿左
花姐正臭閪
有佢做另一半乜都ok
現實就係多人玻璃心同中意猜忌人又唔抵得人地好真係覺得一個人直爽同心地善良係要好好珍惜,希望老闆好好愛咁既自己老闆我愛你啊
我叫江太
牙米個段係短D, 花姐話佢身型, 其實高瘦男有high fashion感呀, 希望牙米可以搵到好似星2 sanorita個種歌出solo 啦
會幫佢照顧d 貓
我都好鍾意佢呀
又謙虛 唱歌又好聽
我就係而家先睇返之前節目
Jer真係好暗

老實講商業社會
水左佢入去 如果真係發展唔好
唔幫佢出solo都得㗎!
「我覺得就係因為佢唔係做開經理人
反而有另一套方法
Mirror先發展咁好」

咩邏輯來
唔緊要,做我男朋友就可以慢慢調教
香港做跳唱真係難
Anson Lo明知跳唱路難行仍然堅持
睇返佢第一首solo《一所懸命》
到最近演唱會《24個比利》+《EGO》
見到佢好大進步當然仲有改善空間
繼續努力
覺得jeremy嘅身型跳舞好好睇 話因為身型唔好冇得出solo呢個理由好鳩
花姐最鐘意就係用呢啲死港女格去正當化自己心靈折磨緊班仔嘅事實
啲仔太乖啦 個個都覺得冇花姐冇mirror冇自己
所以花姐講咩都是對的 有錯一定係我錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞