賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
CSL DD無現貨 可能買隻玩住先 其實猶豫緊T150pro同T300 GT 單純係試過朋友嗰隻軚盤覺得幾正想買套返屋企過下手癮 如果玩幾個月轉CSL DD係咪買T150 轉手無咁蝕
用咗好耐T500RS 升上去用 T GT ? Fanatec?
用軚玩F1玩到有啲灰 玩time trial圈圈都唔多唔少出界/high到牆,玩10圈先有一圈真係計到時間
謝謝建議
個500開始有少少扭軚唔中問題
見 CSL DD 終於有夾想狗衝
新手想入坑直接買Fanatec CSL DD
想問下點樣買Fanatec最抵,歐美定日本買平啲,加埋運費之類
見旋拍代購好貴
美國fanatec 送去集運黎香港最抵
Us fanatec, bns運嚟香港
你較左個軚只係轉360度未?
我玩ACC果時個軚係轉1080
但玩F1果時會較做360
較咗啦
練多d就得架啦
用邊set軚盤?F1 2020?
我覺得冇玩開平平地收隻2手g29 g27 試左先

fanatec d力都算大

建議要有位買埋賽車架果d 先玩得盡興
G29玩F1 2020
想請教下,如果有親戚住英國,叫佢在英國購買再運來香港會平過在美國買集運到香港嗎?唔該咁多位
英國 20% vat,應該都唔會平得過美國
同埋好多product都係同一樣美金歐羅 所以一定係美國買
唔該晒
唔該晒
咁我等DD csl有ps版先買啦,我到時再請教各位,點樣買,因為我未試過外國網購,本身英文又差😭!唔該晒咁多位🙏🏽
自己本身對賽車都好有興趣,所以諗住一入門就買fanatec,廢事一開頭曬二三千買羅記再upgrade
唔記得問
想問下各位有冇啲咩牌子型號既折疊式呔盤架好用而且fit到fanatec
感覺可以買2手 羅記試下先 因為好多人玩左陣就各種原因唔玩
你仲要買埋車架 一筆過都幾金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞