賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
咁有邊隻Pedal 推介 師兄
D師兄話Heusinkveld,不過小弟窮,用T-LCM就算
其實老實講呢啲嘢一分錢一分貨喇
比得呢個價錢就唔會預佢有dd1嘅級數
個價爭咁遠
只要佢物有所值就已經夠
大佬個價錢爭成幾倍 根本上就係兩樣唔同級數嘅嘢嚟
見 t248 要 $400 美金, 但係 hybrid,
又唔及 t300 rs brushless,

Outlook 唔好睇, 唔上唔落。
點取代 t150 / tmx?
t248 定位係咪低過t300??
248 個樣好衰下
想問下除咗logitech 枝波棍有無其他推介for PS5用
依家諗住買G923 但枝棍上網睇review好似麻麻
你玩ps5如果要買g923應該無得換其他棍,因為你要插棍落去隻wheelbase到用
不過都係果句啦,有budget唔買logitech
Budget唔多 有咩推介
Yes, under t300
Next Level Racing 出咗新鋁架連張櫈要成萬蚊

香港代理有得訂
好似仲貴過GT Omega
我都係用緊Playseat Evolution Alcantara

你指既鋁係咪呢款?

香港鋁架好似得next level racing?
想問下買2手既軚有冇咩要注意?
同埋係咪大部分軚都可以係ps5用到
用緊 tx base + th8a + t3pa
一路用緊xbox玩
想試下玩pc (AC/DR2都喺pc)
想問係咪要download返各自嘅drivers先可以用?
firmware又需唔需要?
真係好唔靚
要睇下出到嚟真係賣幾多
主流都係logitech<thurstmaster<fanetec

無乜特別,睇錢做人,呢啲嘢一分錢一分貨
係啊就係呢啲車架
Playseat evolution alcantara用咗2個月之後覺得唔掂
想upgrade鋁架但唔知邊隻牌子好
鋁架得next level racing香港買到

其他牌子外國買運費應該好貴 同埋應該唔會有直運香港?

https://youtu.be/qlEIRtdZLt4
好似simlab可以送黎香港?
想買Sf1000 add on
邊度有現貨
要運不如 買next level
買gt omega/trakracer 車架嘅集運運費都應該要2千
都夠買next level個隻鋁架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞