賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
CSL DD 由零開始買成set差唔多成皮野
FANTEC嘅腳制分別係咪好大?
香港好似玩親都係thrustmaster or logitech
我上年連G29都未試過都係直接揀fanatec
因為個質感唔係膠,個軚又真係快拆可以隨意換
你講對比logitech同trustmaster果D?
佢全金屬個重量都差好遠
用loadcell就最好啦
Fanatec 自己個幾隻
CSL,CSL ELITE, CLUBSPORT PEDAL
你要睇下youtube有鬼佬比較過
睇中左個918軚環
但係us地區搵唔到呢隻軚
係咪姐係要捱貴税買
咁香港無fanatec代理嘛
Porsche 918 同BMW GT2 都係出左好多年
我諗佢依家賣完都唔會再出
我諗你可以考慮下買呢個hub 加自己想要既軚
https://fanatec.com/us-en/steering-wheels/clubsport-universal-hub-v2
佢已經包埋magnetic shifter,不過都幾貴下
2手g923
電競鋪 沙田 荃灣
fanatec應該無
之前無玩開就買?
steam 買好平遮
第一屆Olympic Virtual GT Sport 賽事今晚 Finale
香港都有代表 Stanford Chau 出戰緊
有冇人睇緊?
Thrustmaster 公佈左 Tgt第二代,仲係belt drive但同Csl dd同價位
唯一可取-有貨唔使等
有冇ching preorder 咗csl dd??
依家Steam summer sale
買左個g29 玩左一日 好想退錢但冇得退
做乜咁睇唔開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞