賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
有冇人有玩bus simulator 呢類休閒揸車game?
今日出bus simulator 21 準備狗衝
揸巴士唔怕debug地獄一定玩OMSI
有香港同英國車玩
想問吓你哋個棍波會唔會mod?用緊th8a
有無玩過另一隻好似就咁叫the bus
有 好流。。玩左一陣就無再開 等佢整好先再試
睇youtube 啲人玩覺得幾好,畫面幾靚以為好嘢嚟添

bus sim 18 之前係ps4 到玩,多bug到傻
玩f1 ,同fh4 4k重要定hz?
21:9
想問下美國官網寄去集運之後集運去hk
總共前後2次運費?
fanatec 寄去美國集運地址收你運費
咁集運公司幫你寄去香港當然會收你運費啦
Hz重要
本身f1有dlss應該fps唔會低
新買g923, 連PC, 發現幾隻steam game都認唔到g923, 除左Assetto Corsa正常玩到
Eurotruck Simulator 2
Project Cars 2都唔得
連ps4玩Gran Turismo Sport就完全無問題,有無人有一樣問題?
ETS2 我認到喎
ETS2係認到玩唔到,入到games想set制,但隻mouse個cusor係咁向下,幾經辛苦入到去,架車係咁退後,唔可以正常玩
係咪要佢官網個game list先support
https://www.logitechg.com/zh-hk/products/driving/g923-trueforce-sim-racing-wheel.941-000165.html#product-tech-specs
ETS2 的確好難set制
要用個油門控制個cusor 先唔會向下
咁我再試吓先睇唔玩唔玩到euro truck2, 我早排減價先買

Project Cars2 set制個陣話detect到多重/過多輸入, 就連我諗住玩街機頭D3懷緬吓,set模擬器都有問題,set咩制都變哂同一個制
之前用g27都set到
機都未買到
仲有半年時間比我地去抽
過去記錄都係 delay 再 delay,
出ps5 pro , 就會有 gt 7

上次都係出咗 ps4pro, gt sport 先出
想問問大家 第一次買fanatec
係美官方到有得簡fedex ground/overnight
你地通常會簡邊個?
我隻TS-XW唔知係咪玩Rally 2.0擰得太大力,裡面好似有啲嘢斷咗,插電扭軚會有輕微嗒嗒聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞