賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
Zenox 嗰張淘X有張一撚樣
應該同一個工廠
我地個group好多人玩ACC,可以入黎一齊吹水約鬥車
https://t.me/+R5wXn0KFtZJxCx04
有冇巴打想訂GT PRO DD?
小弟訂咗套premium set但要3月先到,而家心思思想快啲有得玩。所以想加錢訂埋express version,到時3月到貨果套會原價加運費(預$650-$1000左右)出讓。
睇吓有冇巴打有興趣又唔介意等🙏

https://t.me/+M1lZs8C8cPA0MTRl
有冇ching 用playseat challenge?
想問吓係咪可以校做f1姿勢嚟坐?
DD pro express準備ship了
F記軚要買另一條火牛線?
Omsi
揸巴士嚟講最好係呢隻
有香港人自己整香港圖同埋車
不過煩在要自己down mod同埋隻驚寫得麻麻地
隻game 好似冇預你用多核CPU 推
前幾日買左個T300RS之後心思思想買埋handbrake,shifter同埋3腳踏版
有無咩型號介紹
拎黎玩ETS2同埋fh

求討論價值
我T300rs 加shifter想不問價轉想去
你係stick with thrustmaster 嘅都無選擇
新手想問下呢set野要幾錢
你當連埋送黎香港個運費
加埋大約$12000
仲有個BMW軚無影到
CSL Elite Pedals $99.95
CSL Elite Wheel Base + - officially licensed for PS4™ $399.95
ClubSport Steering Wheel F1® Esports $ 249.95
Bundle Discount $ -49.89
ClubSport Lenkrad BMW GT2 $299.95
CSL Elite Pedale Loadcell Kit $139.95
ClubSport Shifter SQ V 1.5 $249.95
ClubSport Shifter Table Clamp $39.95
美金,未計美國運費同寄香港運費
Thanks for the details
成套萬幾蚊又好似唔算貴 但想了解下個F1 steering wheel 係咪冇shifting 要另買shifter ?
另外我見你成套野夾係書枱咁咪坐得好高?
後面有撥片shifter
我仲走去買人地3d print既磁力撥片
手感正好多
但依家fanatec d軚好似原裝都有了
夾書枱真係坐得幾高下無位擺rig
不問價不如Simucube

利申:用緊
點解sumcube
市面上最好既dd wheelbase,25nm完全同t300差好遠,我都係t300轉上黎,玩返朋友果啲t300好似無力又feel唔到條胎咁

只有兩個唔好既地方,就係唔support ps同埋貴,配件都貴
有埋撥片shifter可以慳返筆
另外想問下pedal 係咪都要買一個stabilizer
我無架,靠後面個腳踏頂住
大力踩brake有機會成個升起
不過佢本身都好重下
我要玩ps啊 所以就DD pro
咁dd1又點睇?
想了解下點解要買2個CSL Elite Pedals and CSL Elite Pedale Loadcell Kit
咩係loadcell
loadcell係用壓力感應你踩既力度
普通果個好似係用角位移
我買loadcell之後就將之前果個brake轉做clutch黎用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞