賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
借個位

CLSim Racing 招募新人加入 一齊賽車
‘唔怕你揸得慢 最怕你唔溝通’
暫時專注F1 PS/PC都有
我地啱啱跑完谷內F1 2021第一季聯賽
會暫時盡量每日跑5laps遊車河
根據番人流 出席率 技術 去決定下一季點跑
歡迎有玩F1想喺個良好賽車氣氛同有公平比賽既大家加入
https://t.me/joinchat/M9aY4fflwccwZjdl
想問問入門級,得果1.5m 係咪一定用唔到 fgt-lite , 只可以playseat challenge?

playseat challenge 同wheel stand + 摺櫈 又點比較?
睇屋企size fgtlite 都好大張
想買個自動波輕鬆玩下算
$3000 內有無介紹

有冇巴打推介邊隻好?定係其實差唔多
G29係唔係無得用落XBOX玩FORZA?
GOOGLE過好似得買ADAPTER呢個SOLUTION但要成千蚊
$1800
我用緊fgt lite 覺得幾好
請問有無人知T-GT2 香港邊到有
定係要係外國網買?
原來有軚盤po
留名做功課先
玩 f1 gt forza 既話 CSL DD係咪已經夠
定係買TGT 2
想問一問t300 rs gt 既用家,你地既power cable 同部機會唔會有接觸不良咁既問題,我要按實先通到電,一鬆手就通唔到電。
Dd一定
我啱啱買個陣都以為接觸不良 原來只係插唔實 大力啲插實就冇事
Csl dd 到手一個星期
同T300完全係兩個世界
一開始未習慣慣個ffb 咁大力係咁炒車
習慣咗之後真係feel到多好多detail
想搭單問
支唔支援ps5係其實睇個wheelbase 定睇個軚盤?
一直想升csl dd 但有d 卻步
但我已經很大力插落去, 都係時得時唔得, 上網睇人開箱個個都係一插就得
我估應該兩樣都要睇
官網分得好清楚每款wheelbase同軚盤支援咩platform
就算csl dd加支援ps5嘅軚盤都唔會喺ps5用到
不過我冇ps5有錯請指正
你個csl dd幾時訂㗎
咁快到手嘅
8月頭訂
我都以為11月中至尾先到
估唔到佢會早10日出貨
準時11月8號收貨
我十月頭訂可能要等到出年先收到貨
連個軚環都要delay
真係早訂早享受
CSL DD連軚 Pedals 波棍成set要萬幾
要儲錢了
g923係咪好多問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞