賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
最近開始玩賽車game
請問入門係咪T300rs?
駛唔駛GT版?
夠玩架啦,個CSL Elite Steering Wheel McLaren GT3 V2 support Xbox
無問題
黎緊想買隻軚盤迎接GT7
同時間唔中會用電腦渣下euro truck
新手係咪買G923
新手一律推薦T300RS
Logitech不了
買csl pedal好過csl elite, csl elite個loadcell停左產第日想upgrade 就中伏
我都想買類似既setting,想問下送到香港連運費大概幾多港紙?
香港啲代購食水好深
多謝提醒
其實新個 GT DD pro support 埋PS 好似一勞永逸d
如果你要玩gt就一定係dd pro冇第二款了,我自己初初都係買csl elite為左玩gt sport,但後來買左電腦入左pc sim坑就冇再掂過gt, 完全唔同層次體驗
有無ching試玩過mclaren同formula v2.5x渣落分別大唔大?mclaren用落會唔會好膠好玩具?

本身淨係玩ps4 f1 2021, 黎緊淨係得個gt軚,準備買番個f1軚,見個價錢都爭成倍[€200vs€370],唔知揀唔揀v2.5x好...thx
分別緊係會大啦,一個膠一個金屬加carbon fiber啵
後面個magnetic paddles都唔同feel
downshift 啪啪聲
不過要睇下自己係唔係咁鍾意到想洗多一倍價錢
Thx ching先
屌出聲...已經因為心急搞到貴價得個5nm同無load cell pedal, 乜柒都upgrade真係有d太過份
Gran Turismo DD Pro (8 Nm) 同 Gran Turismo DD Pro Express Version
分別系5nm 同8nm? 5nm 同8nm 分別大唔大?

擠牙膏式放料,要著齊晒五盞紅燈分分鐘下年先出到
個post樓下啲鬼佬屌到佢爆
堅on9
機件上就係呢個分別,express而家有貨可以運番黎
我啱啱開始用緊5nm, 自己就滿意,玩f1 2021都唔會開盡,但都想知8nm感覺係咪分別好大,值唔值得買番個boost kit?
睇你原本用開咩軚 同玩乜game
要upgrade 都up loadcell 先
如果玩acc iracing ,8mn 分別就更大
用緊T300 GT + TH8A, 玩ETS2, FORZA, DIRT
加loadcell 用黎做clutch? GT DD pro 可唔可以番TH8A?
買CSL DD PRO
反正有CSL DD都唔會有人諗佢除非佢平到T300RS咁
點解要用loadcell做clutch?
😂😂😂😂😂😂on9
加loadcell 做 brake.原本個brake 做clutch.
如果玩ps唔可以用番TH8A
想問下有冇人買過有得鎖住既櫈轆
之前未將間房大執位果陣可以搵野kick住張櫈
但大執位之後拎返套t300rs gt出黎玩ets2
張櫈移位移到玩唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞