賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
T150已經滿足唔到你
有點細力,用起上黎有d齒輪感,同個軚個手感再差過g29(以前用過

同埋平價wheel比唔到咩detail feedback, 期待緊隻dd pro到手
可能off topic
渣飛機用咩joystick好? 唔太想用普通gamepad玩
Logitech YOKE
仲掙扎緊好唔好為咗ps support買多套dd pro
定係買個drive hub算數
睇youtube見人試csl dd + drive hub 雖然係認做csl elite 但係ffb 都會detail啲
T150 上 dd 真係 2 個世界
咁 t300 叫合格?

如果唔買 dd, 係咪得 t300 ok?
T300 同T150比其實已經好好多
明顯順好多
我個T300長開風扇印象中冇試過過熱減力
有冇巴打有玩Automobilista 2
Steam有折想買嚟玩下
DLC要買邊個
你而家用緊咩?
主力Csl dd + th8a + tlcm
頭先拎返個T300出嚟試咗一陣已經好大落差
但係一諗到如果換dd pro遲啲要放咁多嘢就覺得好煩
TM 有支airbus certified 嘅stick
垃圾黎不建議
去番飛機sim po 問
買多套真係無謂
想問下各位ching如果fanatec europe買嘢係咪都係buyandship寄去英國倉再送過嚟?
我果陣用buyippee 送去德國,運黎香港 。 ok 唔錯 。fanatec 德國買有時都幾平
咁睇下你有幾鐘意gt sport/7 囉,其他車game都係pc好過啦
請問大概幾耐送到?
太遲見到呢個post
如果做多少少research 既話可能我會畀貴少少買T300RS GT 再加波棍而唔揀G923,不過啱啱新入坑連個setup 都未搞掂就遲下先再諗升唔升級,暫時都係就咁夾檯玩練習下先。
已訂premium bundle
諗諗吓其實訂咗先都冇壞,就算唔要邊set都應唔唔難甩手
GT7就點都會玩返一排,始終有情意結
同埋新出嗰排online lobby應該會好熱鬧
移民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞