賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
PS5 or PS4只係需要睇個wheelbase支唔支援ps就得
你用乜軚盤都ok
暫時CSL DD未出支援PS既版本
得貴到仆街既podium f1 同之前CSL elite先有支援PS
而xbox就用乜wheelbase都得,但需要睇下個軚盤支唔支援xbox

通知大家準備有fanatec減價
仲以為入錯F1 post
唔好哂錢直上Fanatec
T-GT 2 都咁撚貴
儲緊等佢出support ps 嘅csl dd
我 Xbox 不過未儲夠
筆直4K左右
主要係Pc到玩Forza horizon 5同Euro truck
買邊款會好啲
Fanatec話black Friday有新品出,你可以預計ps版既csldd要黎了
睇頭po喇,都無話邊隻game啱邊個軚,呢啲都係一分錢一分貨,睇budget做人

可以捕下black Friday有無嘢平嘅
希望唔好太貴
以往CSL Elite好似係PS版貴100USD
https://www.amazon.com/-/zh_TW/dp/B015CNQVZ2/ref=sr_1_2?keywords=T150&qid=1637302449&sr=8-2
唔買logitech g923既話呢個係唔係已經係最入門既選擇
要買T150 PRO
3腳掣,同重身唔移位(Youtube講)
csldd到手冇耐,叫做set好啲parameter正式第一次玩,暫時對比tspc唔覺有明顯/驚艷級嘅提升
再tune吓啲setting睇吓點
Forza用手制玩會好d
用軚玩怪怪地
官網買,經buyandship運返香港
我六月買,前幾日先收到, 當地運費就幾十usd, us到香港就差唔多700
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞