賽車遊戲軚盤/硬件討論(4)

974 回覆
11 Like 2 Dislike
其實點解會評t150差過羅技?
羅技真係嘈撚到仆街 又重齒輪感 t150起碼都叫hybrid
羅技個pedal 係好少少嘅

利申 兩隻都用過 留t150
依家買CSL DD 要去到2月28先有
想買一套遲啲玩GT7 20~30K 有無建議配置 之前未玩過賽車game
巴打諗住買 f-gt elite wheel plate edition?
想問下各位ching
如果淨係玩ps4 F1 2021, budget~5000至7 8000內,唔洗話要頂級賽車感受,係咪買Fanatec Csl f1 set係最好?但官網見無哂貨,好似唔會再補貨咁?

同埋得部ps4(非pro版),有無話一定要買ps5先用得盡個軚盤?thx黎緊最多都係買f1 2022...
csl f1 ps4 已經discon左
宜家由csl dd ps 版頂上
買隻二手g29 玩幾個月
最煩係收軚開軚 好易棄
真係中意玩 先上高級野
20~30k 既gear 買都要等個幾兩個月
點樣訂GT dd Pro?
依家定幾時先有定係要到時食炒
自己上官網用美國集運返hk la
hk啲水貨咪又係一樣咁買返嚟, 仲要賺多你$1000-2000

利申買express版已經玩緊
學車玩咩gane好,因為我都想學
特登砌咗部機玩賽車game,本身玩PS4有個g27同t300rs (唔係gt無clutch),再上係咪已經fanatec 嗰啲,如果係我就用住本身嗰啲先,真係keep住玩先再upgrade
AC/F1
唔經唔覺玩左三年 AC
由練漂移開始係外國仔街場山路drift玩左三年
其實除左hk51仲有冇其他香港人甩山路
我知有好多香港人玩但係好多時都係小圈子玩
冇朋友既我覺得好難搵香港人專drift
認真答:ETS2
玩左一個星期都唔識泊貨車
有無得同fanatec架dd鬥? 香港無fanatec代理都幾令人卻步
正常呀,不過如果你想練吓車我覺得唔拖貨好啲
練車仲有city car driving
隻game 啲 ai 真係癡撚線😂
快手用咗emoji
開vr mode直頭好似真係揸車出街咁
對學車應該有啲用
好懷疑定價會唔會平得過隻t-gt 2?
定同fanatec鬥高級DD?
新手想請問咁樣有冇問題? 玩xbox

DD2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞