【劇透集中討論區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (6)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
一個係式波明日香複製人系列個“原型”
一個係明日香
唉屌睇trailer已經射撚咗
香港幾時上呀!!

希望有海報/周邊買

明日香爆眼
追告B嚟
啲人喺youtube叫K公司唔好再劇透
係佢自己解除個封印出來 要用使徒之力開超神模式
屌佢老母khara肯比外國上映未呀仆街
今次真係劇透左大部分關鍵劇情畫面
仲要係用劇情最高潮嗰首this is the dream, beyond belief黎配樂
(電影裡面配明日香覚醒嗰段)
搞到我依家好想買OST

美里同真希波衝負宇宙嗰首Joy To The World都好中意..
Oleg
2 小時前
Maybe if Studio Khara keep releasing trailers like this we can watch the whole movie before it releases on BD.

不愧係十年磨一劍
隔離大廠部凱薩衛啲作畫已經夠癲
但都完全唔夠Khara咁誇張
就嚟睇預告睇晒成套肯上未
屌你Khara自己劇透晒
有冇撚顧過國外啲人嘅感受
好撚想睇啊屌你
明日香解咗封印都係得隻眼變咗藍色 仲以為會有啲咩特別效果
唔知,劇裡面無解釋過
你加密得太多, 手機app 開唔到
而家明日香fans 都無乜力反擊啦
根本有解釋過嘅野仲少過無解釋嘅部份
謎語人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞