【劇透集中討論區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (6)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
低清手雞影 大家將就下

Wow,thanks

辛苦晒

慢慢睇下先
Thanks for sharing, ching
成撚日上傳失敗咩料
好撚反智
加持同冬月都算
真希波同薰無採訪真係睇唔明咩玩法
兩個凌駕係謎語之上嘅上帝視角角色
第一頁後面就係緒方惠美講真希波
“名前すら知らなかったんです”
“他者なんですね、ずっと”

我連佢個名都唔撚識呀
根本就係局外人黎

緒方惠美應該真係好唔爽個結局
坂本真綾連舞台挨拶都唔出席
話晒都係80 億票房女主角

咁樣突然做左女主角
可能佢驚舊eva fans 會有反彈掛
由序,破, Q 睇返, 真治同瑪麗一點交流都冇, 到"終"冇拉拉係被人拉去做CP, 觀眾唔BUY拉, 更何況緒方惠美
庵野buy咪得囉
絲打或者可以再睇返TV 22話, 依part心理寫得幾好
可惡既態度背後其實有可憐既地方(失敗>經期>過去
閃過既德文/日文都有意思, 由其"反動形成" Reaction formation
當然臭格係真

如果討厭TV明日香應該都會討厭真嗣, 兩個根本鏡既兩邊(他人既自己

btw, 玩CP真係好無聊
夾帶私貨正一PK
配左真治廿幾年, 最後一句台詞竟然係”マリさん!”

真係無仇報呀屌你

唔怪得特登要出隻碟, 講返真治個感情
死老野報復社會
美里咪又係28歲嘅真嗣
差在真嗣係逃避
明日香係拒絕
美里係放縱
認真睇返個訪問, 原來緒方惠美唔係剩係配音
佢真係參與埋角色創造既過程
庵野都好就佢, 緒方講唔出既台詞就cut 晒佢

點解最後會咁
冇拉冇拉, 真係GG
由EOE睇真嗣直接放棄, 唔去救明日香
緒方都追問幾次啦, 在情在理

EOE廢棄既真人版直情惡意到爆
雙重NTR, 女神play girl款
我明佢想屌班死宅, 但真係好核突

估唔到今次又好似想玩野姐, 但D橋真係無咩特別

而緒方個Repeat已經好大既善意
睇左宮村優子個part
佢都好小心咁幫明日香兜緊
love scene 都可以係父女情黎啫
海邊嗰個係惣流定式波佢自己都無結論

算啦, 我信宮村優子
睇完係明白佢慨性格成因,係會冇咁討厭佢

yes!! 對真嗣慨情況又係發晒脾氣,不過始終係第一主角,睇住佢慨成長係會包容多啲

其實套嘢真cp唔多,都係得美里同班長係真正慨cp,所以就算最後真嗣同真希波我唔覺一定係cp,只係講佢哋一同開創佢哋慨未來,未必係以情侶模式
收聲
差在美里老豆最後就死都有去救美里
但明日香同真嗣老豆係由頭到尾都係遺棄

同埋美里係有時間去企返起(加持好男人
明日香同真嗣不時都係生死邊緣, 又少朋友
由三號機開始就直接走下波, 根本無時間

加持死左影響幾大, 明日香連最後既依靠都無左
美里去左搵真相, 開始無點去理真嗣同明日香
一個逃避一個拒絕 根本一條直線衝去EOE END
我好似get錯你講咩
巴打撐住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞