[繼續開post]西裝,皮鞋討論帖(5)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
返工粗用皮鞋 踢法晒有無得救

點花法先

點講好
有一條條痕 但係d皮無刮起
另外想問下 邊度會多d tie睇

點花法先

點講好

咩level既tie先

點花法先

點講好

圖呢
同埋我想問下邊度可以改西裝?想收窄條腰同改短隻袖?之前間洋服店執咗

佐敦白加士街有個商場仔地下唔錯

點花法先

點講好

咩level既tie先

有咩level分?

點花法先

點講好

咩level既tie先

有咩level分?

廿蚊又係tie
兩千又係tie
你想要乜先得架
香港邊到有e款圓頭馬毛刷賣? 搵黎搵去都係得長形個隻

其實你想用個刷刷乜?
普通一個舊牙刷已可以代替呢個刷的用途。

如果刷shoe cream呢
香港邊到有e款圓頭馬毛刷賣? 搵黎搵去都係得長形個隻

其實你想用個刷刷乜?
普通一個舊牙刷已可以代替呢個刷的用途。

如果刷shoe cream呢

用呢隻?
635一對monkstrap算唔算貴
聽日買,預左比老豆老母話亂洗錢
一千既恤衫西褲已經比佢地屌到飛起
小弟想買對皮鞋for grad din&日後工作
我見皮鞋好多都係皮底,滑到pk
有d款本來o岩心水都係因為咁而冇乜興趣
聽講有得打掌防滑,但好似唔平
巴打們有冇咩建議?

坦白講句,著兩次就唔滑架喇
我依幾日日日著皮底行兩萬幾步

皮底行石磚地滑到pk

Florence d街好多石磚地 無事發生

鳩影

好型
浸英倫味出晒黎

一分錢 一分貨啦
買對波鞋都要8/900
真皮 fashion brand黎講 600算合理
反而想知日本邊度買西裝好
日本仔尺寸應該都幾fit香港人

點花法先

點講好

咩level既tie先

有咩level分?

廿蚊又係tie
兩千又係tie
你想要乜先得架

襯navy西裝 一般返工用咋
小弟想買對皮鞋for grad din&日後工作
我見皮鞋好多都係皮底,滑到pk
有d款本來o岩心水都係因為咁而冇乜興趣
聽講有得打掌防滑,但好似唔平
巴打們有冇咩建議?

坦白講句,著兩次就唔滑架喇
我依幾日日日著皮底行兩萬幾步

皮底行石磚地滑到pk

Florence d街好多石磚地 無事發生

鳩影

好型
浸英倫味出晒黎

點解會係英倫味

鎊?
大家好呀 想請教下如果我想訂套4至5千嘅西裝 去邊好呢?

有咩要注意 例如for夏天揀咩布 第一套proper西裝應該幾多粒鈕

感激

鎊?

港紙

有咩要注意 例如for夏天揀咩布 第一套proper西裝應該幾多粒鈕

感激

介紹你先睇頭一篇講既內容

感激

或者直接買suit supply

鎊?

港紙

想問下各位巴打
咁既傷可以點救?
同埋我想問下邊度可以改西裝?想收窄條腰同改短隻袖?之前間洋服店執咗

佐敦白加士街有個商場仔地下唔錯

唔該曬巴打,請問係阿叔定阿姐?

想問下各位巴打
咁既傷可以點救?

打蠟遮

感激

thanks 巴打 請問我見到有間叫cuffs 7560兩套 j ng jable ar

感激

thanks 巴打 請問我見到有間叫cuffs 7560兩套 j ng jable ar

Cuffs不了
服務態度同版型都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞