[繼續開post]西裝,皮鞋討論帖(5)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
咁多位巴打
中學雞著返學皮鞋有無咩推介
唔多熟皮鞋
希望唔好dr kong

中學雞買clarks算la
當然你無限筆直都可直上呢度大大成日買個d
1000 budget 返工皮鞋
邊度買最好
淘寶? 潮特利時? 定其他
求介紹

1000好監介。。。
巴打們點睇藍色西裝
淺藍會唔會唔係太岩去見工?
fresh grad筆直有限 1000頭係咪G2000搞得掂?

深藍會穩重啲。

咁多位巴打
中學雞著返學皮鞋有無咩推介
唔多熟皮鞋
希望唔好dr kong

中學雞買clarks算la
當然你無限筆直都可直上呢度大大成日買個d

我對返學Clarks著左十幾年,都係前年先爛
依家新貨應該當消耗品著就差不多
邊度買最好
求介紹

1000好監介。。。

咁比多d
邊度最好
邊度買最好
求介紹

1000好監介。。。

咁比多d
邊度最好

Loake/meermin啦應該啱你budget
巴打們點睇藍色西裝
fresh grad筆直有限 1000頭係咪G2000搞得掂?

深藍會穩重啲。

但G2000無咩款
邊度買最好
求介紹

1000好監介。。。

咁比多d
邊度最好

Loake/meermin啦應該啱你budget

Meermin要千七到
巴打們點睇藍色西裝

深藍會穩重啲。

但G2000無咩款

見工一定係navy 深藍同 炭灰呢d大路野,淺藍你留番去馬場先la
G2000冇款咪馬沙law, 再唔係u記. 我人生第一套suit都係馬沙買,d服務員好好人,唔識問到識,連埋恤呔鞋買襯一套都仲得
邊度買最好
求介紹

1000好監介。。。

咁比多d
邊度最好

我都係建議買Clark's la
巴打們點睇藍色西裝

深藍會穩重啲。

但G2000無咩款

見工一定係navy 深藍同 炭灰呢d大路野,淺藍你留番去馬場先la
G2000冇款咪馬沙law, 再唔係u記. 我人生第一套suit都係馬沙買,d服務員好好人,唔識問到識,連埋恤呔鞋買襯一套都仲得

一般其實有無話分咩料去造套西裝?
因為有d摸上手好滑 有d摸上手"鞋鞋地"
allen edmond 個成日上唔到
落左order 佢叫我call 佢, 佢cs 話我shipping address 搞到credit card 過唔到數

但我打去card centre, 人地cs 話allen edmonds 班人打錯expiry date

佢地係無直接送貨的地方落GeoIP Block,甚至試過誇張到去左阿里雲,話個網無係大陸備案
所以落到單係你勁…
巴打們點睇藍色西裝

深藍會穩重啲。

但G2000無咩款

鞋野好呀
巴打們點睇藍色西裝

深藍會穩重啲。

但G2000無咩款

鞋野好呀

點解?
INTERN 著灰色西裝 會唔會唔係太好
巴打有冇chino邊間造推介
預2000內
Thanks

後生仔着藍色或navy啦,灰色成個老餅咁

我有幾套灰色,都唔係好老姐
grad din諗住買件西裝褸扮下野就算,有冇巴打推薦邊到有平靚正?定係都係去G2000?

我有幾套灰色,都唔係好老姐

灰色可以好得既
最近入左SET 牛仔布既西裝玩
最近入左SET 牛仔布既西裝玩

咁bold
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞