[繼續開post]西裝,皮鞋討論帖(5)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

Hea著

對yanko新色?仲有冇其他yanko新貨呀?

有。而且我地改過個last,所以其他地方應該搵唔到。

都係賣2k幾?

Hea著

改左咩位,岩唔岩駛

唔岩你個爭啦。而且加高左個腳又縮左長度,你對薄腳實甩

Hea著

都係賣2k幾?

我唔鐘意響度講太多公司野 DM ig啦
黑色suit襯深啡色皮鞋有無問題

無問題既,係柒d姐。

Hea著

改左咩位,岩唔岩駛

Hea著

改左咩位,岩唔岩駛

乖啦你岩Zonkey多d
Saphir Renovateur - Luxury Leather Care Balm 50ml

Saphir Renovator 75ml Jar Medaille dOr 1925 Paris

新手又有野想問下
兩隻其實有咩分別

同一樣野黎
配方唔同姐
一個平d一個貴d
Saphir Renovateur - Luxury Leather Care Balm 50ml

Saphir Renovator 75ml Jar Medaille dOr 1925 Paris

新手又有野想問下
兩隻其實有咩分別

同一樣野黎
配方唔同姐
一個平d一個貴d

google 過D 人話50ML 個隻好臭

用途咪一鬼樣
門外漢想買對chelsea boot 想casual wear 著 唔知唔同價錢有咩分別 求推介
另外問下有冇平價抵買皮鞋平時返工粗著 1k上下

新手又有野想問下
兩隻其實有咩分別

同一樣野黎
配方唔同姐
一個平d一個貴d

你放心,Medailler d'Or一樣有人話臭

請問下longwing款除左alden外仲有咩推仲介

如果平過alden的話,你可以留意呢啲:

Carmina:

Berwick 1707:

Grant Stone:

新手又有野想問下
兩隻其實有咩分別

同一樣野黎
配方唔同姐
一個平d一個貴d

你放心,Medailler d'Or一樣有人話臭

係臭既 不過好快散味
著左卜山
著左就一年,除左要加墊抓實踭外,呢對Moc真係好爽,可惜間公司愈做愈甩漏,連創辦人人都好似分左家

請問下longwing款除左alden外仲有咩推仲介

如果平過alden的話,你可以留意呢啲:

Carmina:

Berwick 1707:

Grant Stone:

知唔知條牛仔褲咩牌子
最近有無巴打想買meermin, 想share運費
有2500budget
應該係邊度訂西裝好
第一次訂造 之前都係是但買現成
175左右高 但係偏瘦
黎緊去曼谷
有無邊d 舖頭賣下男士服飾值得去下
好似恤衫呀西褲呀tie 呀袖口紐呀袋巾呀個d

你個問題等於一個意大利佬上網問人
「黎緊去柬埔寨,有無咩裁縫鋪值得幫襯下?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞