[繼續開post]西裝,皮鞋討論帖(5)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

巴打介唔介意講係邊度訂?
你咁講似乎你個套幾好睇咁

BTW 25吋腰.....
咁既著西褲係唔係著到去盤骨位就好

買牛就話無辦法,Nudie得26先去到盤骨位,我著27都上到去盤骨上,但個浪太窄咁囉

訂做可以上得高少少,今日個條去到肚臍邊,另一條真高腰就去到肚臍位

可以試下第一頁間DB,起碼有三個咁上下瘦既人整過 雖然唔知你Budget

突然好想出賣你

我諗呢位巴打嚴重過我,25腰係中學時一位同學先有

回想當年中學雞我24,依家已經差不多29

自懂性以來,從未試過少過30

長期27路過 179 54食極唔肥

BTW 25吋腰.....
咁既著西褲係唔係著到去盤骨位就好

買牛就話無辦法,Nudie得26先去到盤骨位,我著27都上到去盤骨上,但個浪太窄咁囉

訂做可以上得高少少,今日個條去到肚臍邊,另一條真高腰就去到肚臍位

可以試下第一頁間DB,起碼有三個咁上下瘦既人整過 雖然唔知你Budget

突然好想出賣你

180 54 都有30
依家上左65

突然好想出賣你

180 54 都有30
依家上左65

係咪肚腩
著淨色TEE/ POLO, SHORT, BOAT SHOE
好似太普通, 有冇咩特別野配搭

突然好想出賣你

180 54 都有30
依家上左65

係咪肚腩

比你講一講 摸一摸
真係有少少
不過全身最重應該係對腳
本身都粗 越練越粗
中學grad din想買西裝,有冇建議?
中學grad din想買西裝,有冇建議?

G2k
想知牛仔褲襯odd jacket既話係咪得藍色unwashed呢個選擇,同jacket多數係灰色有冇關係
想知牛仔褲襯odd jacket既話係咪得藍色unwashed呢個選擇,同jacket多數係灰色有冇關係

係d咩令你產生多數jacket係灰色既幻覺?
中學grad din 15 號就係,想問吓星期二去荷里活訂趕唔趕得切?

你去u記買套好過啦

淺色牛都唔錯架

即係藍色牛襯灰色同earth tone既上身好常見,但blazer,藍色sport coat多數襯灰色西褲,或者cream, khaki呢d色,好似無見過襯灰色牛仔褲
中學grad din 15 號就係,想問吓星期二去荷里活訂趕唔趕得切?

你去u記買套好過啦

我本身瘦撚,u記啲碼唔係好fit

荷里活訂做制唔過?

我諗係牛巴眼中荷里活狗也不屌

你去u記買套好過啦

荷里活訂做制唔過?

小朋友,你可以去問下荷里活做唔做到,總好過大家陪你估估下。
不過我經驗話我知,今日5號,得個10日人地話做到都唔好信la. 佢地未收錢就咩都得,收左錢比唔到貨錢事少,你又要去班過一套。
學生哥grad din 其實唔一定要全套西裝,有件好d既外套已經好好。瘦人可以試下initial。 U記真心,以價論都對得起有余

即係藍色牛襯灰色同earth tone既上身好常見,但blazer,藍色sport coat多數襯灰色西褲,或者cream, khaki呢d色,好似無見過襯灰色牛仔褲

其實灰色單褸算難襯...
強帖留名

你去u記買套好過啦

荷里活訂做制唔過?

我諗係牛巴眼中荷里活狗也不屌

試哂侏儒村/馬沙/Zara都唔岩先算啦。
巴打們點睇藍色西裝
淺藍會唔會唔係太岩去見工?
fresh grad筆直有限 1000頭係咪G2000搞得掂?
巴打們點睇藍色西裝
fresh grad筆直有限 1000頭係咪G2000搞得掂?

Navy pls
淺藍...作死
巴打們點睇藍色西裝

Navy pls
淺藍...作死

試完上身都覺得好party feel
咁多位巴打
中學雞著返學皮鞋有無咩推介
唔多熟皮鞋
希望唔好dr kong
1000 budget 返工皮鞋
邊度買最好
淘寶? 潮特利時? 定其他
求介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞