【劇透集中討論區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (2)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
明日香同周邊既人係咁屌佢,得劍劍話呢個時候由佢,佢係需要時間去過渡

劍b世一
係月台望住真嗣個種眼神係
大個仔啦你
好似老頭望仔咁
唔洗loop啦
典解庵蛇可以咁痴線對鐘意Eva粉C報復
劍b做左男人要做既野(靜靜守護)
0係個段時間不斷學新野同去開解佢

離開村之前0因為知道自己時間到,寫紙仔同鈴原老婆道別,去返開解真嗣個個位,
0本身係比村d人話佢無名,不如改返個名
0叫真嗣幫手改
但最後都係話0就係0
講完 0就變左LCL
反而佢好似係無交代l結界既事

係入面個湖都係正常色既水 而唔係lcl
渚薰輪迴左咁多次
仲有好多版本既故事未講家嘛
無數咁多個平行宇宙
咩事都可以發生
諗起小圓當年隻psp game
唔差
但文戲好多如果期待好多打鬥個d巴打就會覺得悶

0係呢part係講到明 只要係真嗣改既就好

0因為係初期版本,乜都唔知,連點解要講早晨,再見,多謝,握手,可愛,怕羞呢d都唔知
班長次次都話係Xxxxx既咒語(マジナイ)
今個月真係多災多難
大把人連咩係eva2都唔知
舊版都未夠了解
佢地唔會明你講咩
舊版 漫畫版 新劇場版
美里都係要死
Yup
始終好多野都好零碎,官方好多野都無比一個答案出黎

可能以家大家所知既,有部分都只係自己ff

10個人10個見解
唔需要睇晒 知晒之前舊版既野既
用一個全新作品既睇法去了解呢套先係最好

加上幫久以黎 eva比人感覺都係機械人打打殺殺

咁多文戲 的確係會悶(尤其係自己無呢d小屁孩既感受)
新版佢係死得好偉大,同好型
大奶
有文戲先好睇
打交為主有好多其他選擇
真係冇人想睇套動畫都俾人諷刺,條自大仆街都係同我收收皮好
應該用個另一個字會好d
唔係悶

係太日常

係條村既時間成個鐘 一路都係 呀 係我錯所以先變成咁
行屍酒肉 唔肯食野

套戲160分鐘
有over60分鐘先係咁
同埋一開頭喺度唱舊歌
啫係Q最後死魚狀態真嗣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞