【劇透集中討論區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (2)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
知*
真治個頭好綠
I see, 我仲諗緊邊個係粉紅色
應該算係
問題係就算無結局出到,硬屈佢同綾波麗明日香一齊
碇真嗣都唔會幸福

一開始睇佢為左救綾波,不惜一切引發第三次衝擊
最後比渚薰一槍轟返落來,仲要講埋比我地知,
今次要真嗣得到幸福,就知佢同綾波行唔通啦
綾波內既空白,對碇真𠻸既情感有如雛鳥認母,一切點會有好結果?仲要未計真𠻸本身係ptsd緊既青少年,未一齊都知實出事

明日香由day 0開始就無睇得起過真𠻸
真𠻸的確係廢,仲要趁人昏迷揸人波打飛機
但一個自小喪母、親父失心瘋,之後比人逼上戰場用LCL共感同使徒互片既靚仔,無ptsd仲入到eva已經好勁,明日香憑咩睇唔起佢?
成套eva最撚憎就係呢個自我中心偏執狂

仲有成套劇啲大人全部都係仆街陷家剷來
無人真心為真𠻸諗過,佢老豆都只係識搞補完見返老婆
係一個咁痴撚線既世界入面,真𠻸已經好撚叻
比著一般人入去,應該活唔過三頁
所以我真心希望真𠻸完結對綾波既依戀
擺脫對明日香既好感,成長為一個唔錯既男人
而唔係格硬同唔岩佢既人係埋一齊
人哋假假地都係新角色 唔認人咁衰仔
反而接受唔到渚同麗
其實佢地無乜感情就唔好勉強組cp
劍劍
佢啲意識流劇情睇完劇透都唔撚明

淨係明 明日香被個配角中出射滿滿

我就慳番啲錢同時間唔洗入場睇
I see, 希望香港快d 上啦
明日香至少可以兜話因為空咗十幾年
中間觀眾睇唔到佢發生咩事
同邊個配都情有可原

但渚同麗,睇咗咁耐都唔覺有咩交情
買多啲真希波figure
再睇埋one last kiss歌詞bin c
佢兩個頂多咪同類
想睇吓佢地個畫面會係點
好似EOE咁企埋一齊都ok
話佢地係一pair就好夾硬
阿當同莉莉絲
EOE都係1pair出場
雖然唔知新劇場版仲有無呢個設定
新舊唔好咁撈埋一齊講,真嗣冇冒犯過式波喎
14 歲扑到28 歲

男人精力最旺盛既時間

而家諗起明日香件白色駕駛服,只會聯想到精液既顏色
係囉,明明式波係真係傲嬌,唔係惣流咁幾乎只有傲
最解唔通係點樣由破那種收埋好感到Q全面敵對咁樣姐
今晚mv首播
仲要導演係庵野本人
繼續迫害香黨
https://www.youtube.com/watch?v=0Uhh62MUEic
揸波打飛機係eoe,唔係新劇場版
一個靈魂係亞當一個係莉莉絲你話有冇交情
佢地最後一pair唔係出自愛情 更加係因為佢地係「同類」
都係EVA世界觀入邊嘅生命之源
呢個TV同舊劇場版你會睇到更加多交流 講得好白

張poster一早講哂
想逼死人咩屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞