【劇透集中討論區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (2)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
先等香港上
再等出BD
再等出ost
再等出boxset bd
再等出ost boxset
再等出設定集
再等出終極揭秘設定集

套路我已經好熟悉,錢我已經準備好啦
狗老是常比撚的
仲準備咁多錢
首先買左場刊先
漫畫先係最好既結局
新劇場版當平行世界睇算
最多入場睇同埋bd + ost
周邊不了
收埋bd boxset就可以收手啦 庵野求仁得仁
難講,宮崎駿彈出彈入左幾廿年都係咁
講保庵狗係未來唔知邊日心情靚,又整多劑震撼彈比eva fans嘆
新劇場版的確係另一個世界
黑麗耕田look好靚
點解咁多人話要放低
如果唔係有劇透po
我都唔記得EVA要上映

討論下個CP 咁ON9 就係放唔低
咩事
當年由剪報開始儲eva,儲到今日eva已經係信仰,係生命中一部份了
簡單整理一下個劇透,遲d會再將其他劇透再整合埋。

EVA 新‧福音戰士劇場版:終 場刊
https://lih.kg/sBvbysX
漫畫版補完 明日香都係攬住加持變LCL
又唔見嗰陣咁反感

點都好過夾硬塞個九唔搭八嘅同學同佢做cp
8成文戲但好多都係內心感受既野,係重要,但佢跳得太勁,空白14年,L結界,村莊,14年前加持送死䢴去做左d咩
全部無講

2成武 - youtube 14分鐘
-最終決戰,仲要打打下同老豆玩裸體聊天室,最後和解,老豆送走個仔,老豆武士道自隊

可能eva係你所講自己慢慢搵答案
但正如以家無交代到明日香同劍b既事
係大家睇設定睇場刊先知

咁以家又有幾多人接受到

大家都只係話無交集,但設定上有

係咪大家都唔應該屌?
睇到有人話因為明日香代替左原本鈴原做3號機測試員
所以要代替佢俾劍介
家陣比人用咁惡意既方式摧毀童年
重要等左套垃圾8年
咁都唔比人屌下 班撚樣真係惡過共產黨
成套野最撚唔鍾意就係個四眼龜
仲有就係太跳躍

14年之間
nerv 得冬月同老豆

又成神 又咁多量產機

今集老豆比人爆頭跌左個腦出黎
仲要自己可以執返個腦放返入個頭
大家當無事發生
我情願佢話
14年間,明日香識咗個好似加持style嘅路人做男朋友好過
而家唔止影響咗明日香,仲影響埋個同學嘅設定

可能佢現實識嘅舊同學當中有啲好唔熟嘅同學無端端一齊咗,令佢有咁嘅靈感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞