Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
S10 One UI 3.0好多bug
要等3.1
好煩
個blokada依然一開就乜app都用唔到
我用s10就即彈notification,但換左S21,拍完卡佢彈返上一個transaction既notification比我

跟住過左半日至一日先彈返嗰次既notification
我係過咗成個星期都冇
Reset咗一次都係咁,諗住轉Google Pay算
未trade過機, 想問下係即場過資料, 定都係自己預先backup左, 交部空機比佢?

利申note9
可以過埋再trade
佢原本內置嘅blokada dns有問題,你可以去官方網站down翻最新版,或者去blokada >networks>all networks>dns 轉做cloudflare
thanks巴打

你哋有冇呢個狀況?
想問下邊度仲有S10+賣 ?
而家動畫未完撳唔到 home 啲野
我覺得ios果隻動畫視覺效果最好
依家要set 0.5X先好啲,但又有少少快過頭
adb 可以任 set 0.幾
我個人嘅定義係ifan只會盲撐apple, 而idog係唔止盲撐apple而且仲會盲踩An廠同An機嘅用家.
所以我同你一樣都係雙修嘅正常用家
想問下你唔用chrome,會唔會停用佢或者深度睡眠佢
而家出Active2 是否不智?
disable,因為一Google search就會用咗chrome
有心唔怕遲去吧
都係要型啫
最新個更新出左,點解無人講? 有無人已經更新左 S21U
上個po有講
SOR,個更新OK嗎? 見佢話提升相機效能
我覺得10X以上zoom冇咁油畫
新post LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞