Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
今次真係蠢咗
以為Samsung flagship 機
Customer Service/ rma 同Apple 睇齊
點知原來同其他Android牌子差唔多
旺角朗豪坊入邊維修客多到企晒喺度 成浸味
如果唔係有優先櫃位都唔想再去
實有人唔熱嘅 我細機都唔熱係比865易暖
但都係888抽獎

一係s21一係u
係性價比嘅角度係嘅
但我自己就唔會比呢d限制自己揀部最適合自己嘅機
又唔係差得好遠

同埋係888下s21+好似香左d
最新個部魅族18 2K+120Hz 2K+90Hz不能同時開

果然係三星子牌子
三叔算好,有拖冇欠
Sony係睬你都有味,舊機賤過地底泥,又唔下放
9蚊膠貼不嬲都有賣 完全比唔上原廠貼 一個月換一張都ok嘅
原廠果張兩星期花哂
大陸cs 好似有得換菲林貼?見大陸有菲林貼買,自己貼唔貼到
我手工冇咁好
Samsung browser有adblock已經令我唔用chrome app,依家連youtube 都係用Samsung brower
YouTube Vanced plz
我都想知點搞,最影響係我用googl map揸車,無得打橫
開無得打横既apps就會變返直
例如 ig
sony我用第一代 xperia用左一年左右就無update
依家好啲既,但三叔係有心好多
師兄,係咪裝晒佢外掛程式入面啲廣告封鎖工具就得?
我全部裝曬基本上都彈唔到啲咩出嚟
最後都係揀左note 20 ultra,新機唔使keep sat 係咪照升one ui 3.1 都ok?
求救 s20+更新咗android 11 同Samsung pay之後拍唔到八達通。 有冇咩方法?
裝曬嘅話,某啲網站會睇唔到片 我只裝adguard嗰個
大陸samsung cs有部機器去貼張mon貼
我喉嚨痕「鉗」兩聲都計
睇電獺少女測試,好似話只要有2個音節就會觸發,單音節就唔會
想買s21u 去邊度買好
胃信
有冇話一定要邊張信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞