Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
A71
想問點樣可以app通知係會自己著mon show通知
例如收到whatsapp, email咁

用慣iphone未慣用android
下下震機都要拎上手睇
唔該巴打 我睇睇
1080p 8gb ram 三鏡 s10+都做到啦
都係貪佢支spen
跪求s21u雙清方法,熄左機+/power唔得
usb線插電腦,再power +
講真你話S21細機賣5.5k用1080p 8gb ram我覺得可以當係s10e策略, 但係連6.5K嘅S21+都同細機一樣spec嘅話我就覺得好搵笨囉, 就算無2k芒起碼都要有12gb ram啦
一定要插電腦?
暫時係
good lock入面有edge lighting+,不過無辦法preview內容
或者去playstore下載aodnotify,無網絡存取權算ok
衛x s21+ 要7.5k
s10+ trade in 完都要補幾千
換完都係1080/1440p 8gb ram 三鏡頭
香港貴姐,人地一出完知定價唔多對路宜家已經降到5k有找仲送一堆嘢
原來係咁,thank you
咁就無得睇詳細
S10+換S21+仲要一下子無晒3.5mm+sd卡槽+2k芒
多咗120 hz
One UI問題係唔夠smooth
3.0個動畫未完就可以開其他app
咁快屌,岩岩入左watch3 半個月
岩岩入watch active 2 一個月
下面果兩個弧形點熄

我入左幾日試都未試真
頂,4月放左佢等watch 4, 用返watch1屌住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞