Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
S7+我買咗黑色冇耐佢就出啡色
依家仲有藍色
戴套用冇分別
已經係png
有時喺屋企會裸機用
隨住啲零件逐漸老化,部機日後只會跑得愈來愈吃力,所以真係唔好諗住S21系列可以長用3年或以上
咁上網幾個評測都話s21u 目前係熱啲但未去到炒車會熄機彈app, 最多係fps 長打機會跌

但佢個Mon, 相機,電量同指紋解鎖對比s10plus 係好大進步。 s10 影ultrawide 會變型得太勁。

問題係三星將來會唔會出狗招改你個software control, 等你s21u 都有過熱要換機姐
做乜亂up

s21U影相超靚,s20U對焦有伏
睇乜鬼野評測,你睇我地呢幾次三叔post嘅gallery已經見到過熱啦 體質好嘅就暖手,體質差嘅你雙開wtsapp/signal + ig /yt已經過熱,拍片又過熱,8月嘅時候日日接近40度,唔敢想像個畫面
旗艦機打機fps會跌得快咁已經係問題啦,同上代比得果少少update, 仲要20 update完後21連相機呢個優勢都冇埋。ultra就真係有差距,賣萬幾蚊但打陣機就跌fps
係好靚但易熱,上ig都35-38度
部嘢冬天啲人都話暖手,去到夏天仲洗用?香港夏天都3X度,本身淨係袋喺褲袋都熱,真係想知到時上手會有幾熱。 買到體質差果啲隨時永不錄用samsung
個款同影相都真係好靚,但粒U太伏,秋冬都咁易熱,夏天會唔會熱到熄埋
fb見有一大堆盲撐三星
忘記了時間, 部機好似用左好耐咁

對上部G6 又係用左兩年先 trade 部s10, 依家 an機又真係唔似以前咁1件就收皮, 都算係咁
唔好話fb,呢度都有啦
“888伏唔代表s21伏” “大家都用得好地地”
到時唔排除三星會進一步將粒U限速以避免過熱
盲撐真係會害死個牌子,到時啲人俾人水咗去買咗部伏機嘅話真係會以後永不錄用個牌子,最經典係LG,當年有一堆人水人去買G4 V10
自己用21U都幫唔落三星,影相熱都算
但開2K 120hz上下social media都過熱
玩RPG又熱,睇片又熱,焗住要裸機用
咁點解唔繼續用865/865+
當年g4 v10都係咁,仲記得果時好多人話唔打機嘅都唔會太熱
要用家遷就部機??我買旗艦為乜
唔打機不如買A系
睇死888第日一定會再限速,依家都咁熱仲要唔限
咁好似 strong hold s10 好啲, 本來有諗過換s21u

g4 v10 我中晒

但g6 係大翻身之作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞