Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
20+啦,老母機最緊要大mon姐,續航差唔多
未開黎試 btw好唔好聲
應該係
s20
s20fe
s20 ultra
我都煩緊同一個問題
考慮過S20+ S20 FE S21
S20+最舊 但大舖買都仲要$5999
FE又要搏touch screen問題
S21閹到冇SD卡又怕佢用唔慣
上年ultra鏡頭伏, 好彩細機同plus避過一劫, 今年鏡頭唔伏但粒u伏, 結果無一幸免
想問下邊到有多啲GOOSPERY嘅軟殼買?

之前深水埗買咗一個好好用,想買多一兩隻色。
一日做唔到耐刮,都唔使諗
都有道理

s20U S21U 各有各既伏
CSL 跟plan 出咗s21 ultra...
佢地送earbuds plus..
我加錢想要pro
問過Samsung 唔得

好sad
點會咁睇唔開跟plan出
佢有個restart 計劃
你每年跌爆部電話加28% 可以攞返部新
況且prepaid SIM 冇5G
我覺得唔關耐刮事,始終係個價錢配唔上個spec+ratio問題
學花生話齋,摺埋係唔好用嘅手機,攤開係唔好用嘅tab,相機規格都差,唔似隔離咁起碼旗艦鏡+摺埋可以當正常機+雙卡
就咁上台+單買應該無咁貴呀話
而家啲防爆貼&殼咁勁,會撞到咁金咩 買多1年samsung care應該夠啦話
無用殼
居然3ds都開始有Android模擬器
我個印象重停留喺ppsspp
仲未決定倒note20u 定21u,睇黎要等埋出note21先決定倒
打機 note>s
影相 s>note
電 s>note
怕熱就note 20 Ultra
要效能就21u
我唔鍾意samsung 彈出又彈入
唔理用家感受
當年gear live 行android wear 之後又整自家野同Google 鬥
而家岩嘴型又做番wear os 屌
而家等緊佢電視都轉埋android tv 三叔彈出彈入唔係第一日架啦,等緊佢幾時放棄hdr10+ ,全面轉dv
而家入手s20fe會否不智? 係邊到買好?
如果買, 會係第一次用三叔
sony唔爭氣, pixel冇行貨
支那唔駛諗
如果你已經做曬功課 都繼續買s20fe (唔係價錢問題)
都唔阻止你

我真係唔明點解咁多人鍾意fe 佢係一個唔上唔落的價位
高階u + 整體中階的配套
等S21fe好過
電視而家 Android TV 好似未算主流?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞