Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
冇120Hz真係不能接受,使用體驗太大差別
唔好意思
而家講緊切機買CPU?買手機都講體質?真心?
iPhone 6: ????
6s ? 兩間廠都話有啲玄學參考
依家888同一間做,真心咩?當年810唔會賴體質啦⋯⋯
Galaxy S21 sales take series to four-year high: https://m.gsmarena.com/sales_of_samsung_galaxy_s21_phones_reach_a_fouryear_high-news-48068.php

減料都咁多人買,可以預期三叔下年會繼續1080p 8gb ram 三鏡頭打天下
有,上3星,我買過bud live 1隻, 555蚊
仲未有update
改用好少少既U已經吸引唔少
希望高通/三星生性
洗唔洗拎收據上去買
s21u 玩3ds模擬器玩到過熱 一過熱部機咩都唔做得.. 痴撚線嘅 點解會設計到過熱 啲工程師唔係諗過度過先推出㗎咩
你地用n20u,會唔會個mon一關,收音機or音樂會停播?
設定→應用程式→電量
你有冇將個app 開「允許背景播放」同 「優化電池使用量」那度熄左你個app?
有無無線充電推薦
想一次過可以叉s20同galaxy watch 3
上網淨係見 Samsung 3個叉電位個隻
咁不如直接上拍賣網收對全新
斷咗網?
S10仲等緊
其實之前未出s21前既,同埋bud live有假野
電話拎出街周圍擺,個機殼其實好污糟,依家每日番到屋企都即刻裸機
https://www.youtube.com/watch?v=dOMmWMoiwJA
雖然我唔喜歡支那牌子, 不過呢部真係好合乎我要求, 係手機既未來

有冇巴打用緊呢個case 會唔會好大舊
好闊
巴打們 有咩好介紹大mon老人家岩用 性價比高就得 價錢無所謂 最緊要抵買
見人用spigen果個
呢個好痴塵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞