Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
咩po都睇
仲入到download mode就未上路
依個我試過幾次
唔知點解唔work
打機嘅有冇邊部機抵買
S20+
做假都做得好啲吖
等下代或者買返865
我個陣一做完即刻有反應好感動 好似仲敏感過之前
我發覺裸機既話S20+好過S21U
冇咁跣
其實係咪冇人Samsung Pay冇出信用卡transaction notification? 定其實冇人用Samsung Pay拍信用卡?

我部S10過年前update咗One UI 3.0 同埋Samsung Pay之後,所有Mastercard transaction完成後都冇彈notification,Visa Card就仲有,不過要遲大約20秒到半分鐘先會出notification
出去撚左陣s21 ultra 同note 20 ultra
s21u 個自拍鏡對多重光源個白平衡處理好好多
但note 有得插卡又內置筆,真係好難揀
最on9係唔睇佢exif都知佢出事,你話佢地唔係有心做低個分真係無人信
S20 up 唔update 好
岩岩終於拎到隻bugs pro
唔播歌果陣會強化周圍啲聲好得意 聽啲人講野勁清楚
3.1冇伏,不過動畫都係冇以前2.5咁快,但順咗
巴打你八達通有無野?
我升完3.1拍唔到
NFC一切正常,冇問題
八仔信用卡都用到
update左之後個八達通好似無事
之前間唔中用唔到
有冇咩mon 貼唔用得?
用緊S20+ 原裝個張花左
一般玻璃貼
想問下有冇mon貼推介
要唔影響指紋解鎖
原廠,UV
Samsung 維修係咪唔使諗9成9屈$?
冇話屈既,貴係真既
不過有次冇人果陣walk in換電,佢順手換埋mon
最近係大行正價買左部z fold 5g
用咗1日發現有點係入面
仔細睇外mon,內mon各有一點
上去旺角40/F佢話係麈係mon貼入面 唔係機壞etc.
跟住話搵個經理叫我坐一陣
我心諗你幫我換mon貼就ok
點知仲搞笑話要$250換mon貼
大佬,我前日先買
屈$仲要冇現成parts
諗起仲要上去吸臭氣不了 徙時間走人算

用部連登仔丐版iPhone去Apple store 都唔會咁

定係Samsung 維修一直係咁樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞