Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
淨係amd同apple都夠食晒產能
想問下相機咪可以直接scan QR code嘅
係咪只可以scan完撳入去用samsung browser嚟開?
唔想俾個browser記cookies,次次都要入完去即刻copu條link去chorme個無痕再開

另外想問samsung個browser有冇link到account?

平時用開chrome無痕無得cap圖

要cap圖又要特登用samsung個非無痕browser

但又唔sure會唔會記cookies,無次用完都要去清好煩
岩岩2年姐,個陣s10 3月頭出
s21u 3號買 琴晚登記加500換buds pro 今日收到確認email 快過我預計 不過clubs就寫住10-15日出email
呢啲理由是旦啦, 衛訊自己都開暗盤減s21 plus 價, 部機係set 錯哂價錢唔去得啦,係咪真係有暗病就多啲人用先知
好難咁樣講就話s21+就散熱好d, 我夠可以話s21u 有軟件控制 到控制溫度,重要係旗艦機點都係s21u 會好d
想問下星期一通知有得攞耳機

第三日係計今日定聽日?
Source? 照計上無ultra有軟件而plus無
呢代一陣伏味,同上代比又冇乜大改進,極其量係ultra個相機勁咗,但賣萬幾蚊仲要諗會唔會過熱同抽體質
*無可能
真,如果用緊s20系列真係唔洗換
s10都可以玩多年
唔係跌壞左部s10+真係未必換
samsung cap圖係咪一定會濛? d字睇落化開咗咁
用得s10嘅上年都冇換到s20嘅話真係諗唔到有乜理由會換s21
唔會
睇到s20u 依家個價同s21+ 差唔多,計落買s20u仲抵,起碼CPU夠快又冇乜鑊氣,S20u 個相機仲好似好過S21u
較返做 PNG
個相機咪就係鑊氣 好似有老花咁 近野唔清
想問下大家點睇Tab S7
相機唔會20u勁過21u掛,記得20u會相機對焦好似係同代中最廢。但如果s20u同21+差唔多價嘅話仲點會買21+, 到依家我連21+嘅賣點都未搵到
S20u個相機唔得啦 對焦咁廢
買之前已經做好下年trade機嘅打算不過睇怕下年都會係三星5nm
11寸嗰部?
An tab嚟講呢部算最勁
2k 120hz mon+筆
又有Dex mode扮電腦用
如果你講緊12.4寸嗰部用OLED就更高享受

其實最重要係依家$4000樓下嘅An tab硬件真係好垃圾
我覺得佢意義不明 佢塊lcd係tcl嘅,實測出黎比唔上ipad pro,咁點解唔買ipad pro 2018 11吋?
Tab s7+反而叫做有賣點(amoled)
買21系列真係要做定等trade嘅打算,粒U用出廠嘅android版本都咁熱,再update多一兩個版本後就真係gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞