Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇ching有興趣要latercase s21 ultra
Order完後悔但係已經發左貨
同埋補返6千同成萬 中間嘅價位
跌左一邊buds
有冇得買一隻耳機架
港版無雙卡係擇洗d
21ultra 點入recovery?
我跟網上面vol+ +power一齊開機唔得嘅?
去官方搞,可以
中間價位可以買N20U
買返S21好似抵玩啲
消費者當然可以咁買
但唔會咁出
因為理論上 上代機係取代唔到當代機
ching做乜後悔唔好用咩
以我所知有個授權經銷商個logo就有
我喺星際某細鋪買過幾次三叔嘢都登記到保養
應該冇事嘅
要有中港聯保張貼紙先有保
部note 10 +花花地,想問有冇人試過花咗再貼膜會唔會無咁覺?定仲覺咗?

ringke 呢隻得唔得?
ringke好似係最接近原廠貼質地
岩岩發現左個問題 s21u連airpods2睇片會搞到段片lag到播唔到
斷番開就冇事
有冇ching試過?
最後我都買左buds pro
咁啱2個都有,分享下感受
首先 buds pro真係細好撚多,以前xm3係難放入啲褲袋,而家輕鬆袋住。

然後anc, 個人感覺係Sony好啲,Sony係個降噪隔得走晒啲低頻聲得黎,你個耳道係舒服,feel唔到咩壓力。同埋有種會就住個環境去降噪嘅感覺。

但buds pro 唔係, 我如果較左high,戴左陣會feel到啲耳壓。比我嘅感覺係無論外面環境係點,佢都出盡力nc咁。所以我都多數都較low。
同埋有陣明明係低頻嘅車聲,buds pro有時無無啦啦降噪降漏左咁。

音質到,個人覺得buds pro係好啲,會聽到多啲野。不過比起Sony,都係稍微偏左係低音,無咁㩒聽咁。

簡單黎講,就好似多左有anc嘅buds +咁, 不過外型精致啲咁。

如果你手上咩都無,我會推薦人買sony xm3。
完全同意
但係聽人講xm3戴緊好易甩出嚟同埋室外經常斷線?
絕對啦
乜撚嘢貼膜
而家4K已經買到120hz芒機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞