Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
三叔話 A52 開始會有 monthly update
大 update 表現就到時先再知
S20+ 今日用完
現在差不多每日都用來買野
想買部s10邊度仲有?
s21u 都可以穩行60fps, 值得一讚嘅
U伏極都叫用到,佢HM1對蕉有問題真係好大鑊
我同你相反,我用 Buds Pro 開到 High 都完全 feel 唔到耳壓,只係戴得啱位同穩,都會漏街外聲入耳
其實咁樣咪即係默許啲「親友」鳩用個code
之前用s8+,換左s21+後個語音輸入準確度差左好多
今日部s21長期微暖同食電食得好快(只係上下網,覆下msg),唔知關唔關琴晚過返signal啲msg落呢部機事
gboard個語音輸入? 呢個唔係關佢database事咩 就算係離線語音個api都係google嘅
睇下battery usage?係咪有野sync緊
不過888熱唔出奇啦
1.以前會比你轉同音字option,宜家唔可以

2. 我係設定左度由三星換咗google後都係一樣

宜家同人whatsapp執筆忘字時好唔方便

係咪較左普通話
有無靚既n20u case介紹
冇呀, 香港廣東話呀,我初初都以為set錯
睇畫面色彩同整體追求自然感覺一定係罪大,呢個一定唔使問,韓機走既路線唔同,會比較sharp,但睇得耐真係眼到痛,你問我係咪真係好靚我又有保留。
個200 club point幾時回?
即刻收到
搞咁多先1170
起碼11700啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞