Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
n20u one ui 3.1已出
s10都應該好快
忍多陣
s21 定s21u 好 , 拎黎做副機 心大心細中
跟住又出Android 12了
驚閪咩,就算本身係tizen os都係少update架啦 唔覺得三叔會將tizen即刻變孤兒仔
副機就S21啦,輕薄又細
係都 One UI 3.5 先
咁你部正機係咩
以往都係有note先有One UI X.5
已經去到手動早晚各 check一次地步
iphone
Iphone就揀S21啦
感受下輕旗艦都可以享受到同21U接近既spec
買左premium 始終ios難搞
長期dark mode
Dark Mode係慳電同舒服啲
但室外難搞
點set? optimal daily都有做,除左restart用到一陣
Samsung Galaxy 集中討論區(122) S10 One UI 3.0 bug?! 白卡(𨶙狗藍們)勿入
https://lih.kg/aLaKhqV
S21u here
唔使買,散熱0分,不要浪費錢
有無人知+400$換buds pro有貨未?..
上星期6去旺角換, 上到去先知無貨...留貨都要排50張籌...
最後無排到走咗..
最高溫睇落差唔多
我就揀U
起碼有返個2k120hz同相機正常返

s21+散熱都唔錯 好過n20u 但都係睇粒U抽體質
我已經打上去Samsung Hotline 投訴
過咗一日覆返我
呢種機嘅保護貼入邊有異物
三星電子對於出廠defects 表示要個客俾錢換
而且本身專享嗰兩次更換保護貼只係主屏幕
唔包括出邊嘅副屏幕

你哋班三星打手今次仲想點樣兜?
我部s21u 都真係無點熱過,咁又點睇?其實一係買s21或者 s21u, 點會買中間果部
要三星維修中心出換機紙先得
佢哋堅持部機冇問題
即使係部機出廠個保護貼入邊有異物都係冇問題
唔屬於維修範圍喎

我已經準備好寫email去消委會正式投訴
好心你班三星打手就唔好再水人買
為咗個5毫子做到隻狗咁
你做人係呢個世界上有冇尊嚴?
thx 巴打,得左
水凝貼用指甲刮落去會有痕, 起碼菲林貼冇 唔知今次深水埗特賣城有冇貼賣
rotation 都好煩
打橫睇完片, 唔識打返直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞