Canon 用戶討論區(23)MOKO 20樓新毒氣室開幕 一闊三大

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
100-500,R6就搵到既
boardway呢,有無聽過人去買過?
收有ching
百老匯老細係政協兼撐狗,仲有當年佢帶頭炒iPhone,你愛国愛党就幫趁啦!其實除百老匯,仲有天祥、誠哥,美麗華或者DC Career都ok,全部係Canon授權經銷商,單據被承認..
Dc Career好似唔係
咦!點解我早兩星期上網登記部R6保養時,好似立到眼有DC Career,而家入去再睇又唔見既?鬼揞眼? 唔好意思,DC Career唔係授權經銷商!
係咪DCFever呀
大部分都要訂...
連玩具鏡50.8 都冇貨
到依家都未見到支100500實物
好彩唔洗用住
收到咁天祥都ok喎,之前都買過下
都可以話唔急既,, 唉屎溫完埋都未有得飛
冇100500咪買428同640
可能係...
有冇巴打近排買R6,以$99優惠換購LP-E6NH電池?你地以優惠碼訂貨後收到取貨通知未?過程等幾耐?
我三月尾買R6,上星期至收到優惠碼,立即去online shop訂電同BG-R10手柄,睇到網頁remark要等兩個月,咁即是隨時六月至可以取貨,但五月頭有野影,由中午影到夜晚,一粒電應該唔夠,如果月尾仲未取貨,會買兩粒副廠頂檔,有冇邊隻副廠電推介?(唔淘寶,最好香港或者Amazon買到)
你試下上showroom問
正路粒電登記完上去就即有
但手柄就可能真係要兩個月
今日打過去問,職員話有貨會出email俾我,收到email通知至去旺角showroom取貨,問佢大約幾耐,佢都唔敢答我..
諗兩諗,粒電同手柄同時訂,應該當作同一張訂單綑綁埋一齊,要齊貨至拎得,冇得分兩次拎,仆街了!訂貨前冇細心考慮過!
R3
2月尾訂左支rf 24-70
今日終於「準備送貨」
咩事
可能一部高速高iso (1dx series) 一部高速就像素8k (好似隔離a1 z9咁)
*高像素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞