Canon 用戶討論區(23)MOKO 20樓新毒氣室開幕 一闊三大

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
官網買D咩會抵過出面除左而家炒起左之外
R5優惠價果張CFEXPRESS
咁唔係Canon自己產品呀嘛而家你講緊鏡
8Kmon都唔普及啦
大部分人咪都係拎住手機睇片
依家15 35 同24-70 真係同出面差唔多
Ef 24-70 ii 有興趣,點聯絡?
Apple 8k mon
仲諗緊換唔換喳
我都有呢個情況,我就係山用,估係汗
大家好!想問有無人試過將支efm11-22裝入部相機時會響同埋係用唔到

本身係m6度用唔到,借部m50黎裝就響
24240 都唔係貴wor...m
兩支靚鏡換唔係L既天涯鏡驚唔驚比下去
我初初諗會唔會係機身發熱搞到有d濕氣喺果個位
但到我裝完直倒都有咁既問題我就更加唔明喇
仲要淨係圍住螺絲位濕
如果你用直倒都出現呢個問題,會唔會真係佢螺絲位入面係有發熱情況令到有濕氣
小小白 vs 小白 有Review睇, 邊位黎講小白解像力強好多, 但整體黎講光圈收到5.6 or細d兩者分別好少, 係200mm @F4 小小白中間位竟然比小白sharp少少
https://www.youtube.com/watch?v=VJ4OE5-BLjI
想問下你地登記咗保養過咗幾耐先收到個優惠code?🙏🏻
幾日
2日
想問下有無性價比高,又穩陣同輕便既三腳架推介,主要比R6用
Fotopro
仲有無第2隻推介
Sirui benro
上左新showroom 一轉,坦白講,非常失望

以前點解叫毒氣室,除左就咁有鏡試,佢成個室內設計係會令你用到上癮,想比錢買

呢家個設計,一堆機一字排開面壁,R 個area 窄到企三個人已經撞膞頭,慘過去商場廁所迫尿兜,最on9係,完全無目標去試鏡,影條街試85ds?

身為一間showroom 啲鏡又show 唔齊,機既spec 都冇寫,冇晒catalog, ef 果堆全部插晒50.8 50.4 完全係唔想人試咁

日本big camera 擺得重靚過佢,睇住佢搬左兩次架步,呢次真係拆自己招牌,點稱得上係毒氣室
巴打, 有興趣小小白 二代is , 如果放可以tg 我
https://t.me/AACleaner
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞