屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
咁南亞人點都唔會成為香港大多數啦

正如台灣民族必須強調山地人原住民嘅存在去對抗漢族主義

香港民族容納少數族裔亦都係對大中華嘅工具
佢地從來都冇阻止過/救過同鄉唔好犯法

連佢地自己都驚撚咗呢班人

有咩好講?
Push
好多後生一代南亞人廣東話講得好好

淨係睇呢句已經成篇唔使睇
你應該未撚出過街 去過蝻地頭遊幾圈
成條街一班一班3-50歲成個恐怖份子咁既蝻
你條柒碌就拎幼蝻出黎代表哂成個在港蝻種族黎吹奏
事實上搞事、形象衰、做臭自己個朵既全部都係成年蝻
(未聽聞蝻童黨, 可能有)

咁多老蝻 一定有小朋友, 問題係3-50歲佔撚左9成9
你條大愛冚家鏟就扮睇唔撚到
應該送你去SSP最多蝻果幾條街住返一年半載
或者送3-40隻成年蝻去你棟樓住返一排
做咩姐你 你同中共有咩分別?拉人地落水去合理化自己? 香港本身係多壞人呀 但focus返南亞啦 依家講緊南亞人喎 好老實講香港係有南亞人係融入得好好都好有貢獻 但事實上又真係有一大批南亞人周圍犯罪喎 正視返佢地嘅罪案數字啦 唔係你同美國班BLM有咩分別
比行街紙比到有居留 比到有得搵份
比到有D工斷層
比到係香港姦淫擄掠
比到上公居屋
比到一堆資助
比到視姦跟蹤D女=熱情文化 但又唔見佢撩D仔WOR
比到成班人洗清真寺 但TST最多南亞人
竟然無人黎幫手

呢D全部都本來係無 但點解比完可以仲可以講支援不足

本地人仲衰撚過2等公民
偽善柒頭
老蘭成班得行街紙冇身份證既假難民蝻
周圍捕緊女女落搭中出直接結婚做受養人拎身份證
你咁撚大愛不如勤你老母去比佢地中出下幫下佢地啦
佢地黎到香港咩身份都冇又唔打得工好慘豬
入鄉隨俗 呢到係香港 唔係一句教育低就大曬
唔同意見便是5m
樓主講嘅嘢係無錯

不過 鬼唔知所有社會政策都做到完美嘅話會無種族差別咩 正如社會主義實行得好都唔會有貧富差距啦
擺明入嚟搞事架啦
我回應你雙重標準

兩個情況:

如果猶太人俾人送入毒氣室嗰陣
對住納粹德國人 講侮辱性字眼

如果德國人(主流)迫害猶太人
用言語上侮辱猶太人

以上邊種歧視可以出現亦都可以接受
操縱南亞人就=唔係南亞人問題
香港咁撚多新移民

大陸人
泰仔
等等
點解係得南亞仔姦淫擄掠
點解無人驚入九龍城?
點解D人驚入重慶 之後一堆人係到洗白
講到真係無事咁 重慶咁多事都仲可以洗白
蘋果就唔撚報南亞犯罪新聞既

班後生 由其是女唔睇新聞真係比你地害撚死
唔好阻住我哋攞光環
偷換概念
佢地係少數族裔,又大多係underprivileged ,點撚樣蠶食我地文化呀?
移民就係蠶食本土文化? 咁你千撚其唔好去英美加拿大果D 國家去蠶食人地外國文化

狗狗聲咁叫人,利君雅又係狗? 我敢講利君雅比你更識得咩係香港既核心價值,佢比你對香港付出更多,比你更加有資格做香港人囉
你都係番香討啦,果度咁多野蠻人啱曬你
樓主幾時收返個藍亞佬入你屋企住
唔屌埋白人既?
唔好下下叫人包容就話左膠啦

民族主義係左定右?
大佬呀 唔好咁痴線啦 上腦都唔好上到咁
唔好下下用歷史古文
文獻黎反博啦
事實佢地 大陸人同南亞人做既事係一樣
南亞人仲多樣叫雞唔比錢 斬找換店
但你地只會歧視大陸人
乜7南亞人有好有壞 乜7打阿叔
大陸人就屌過幾次防暴啦
連登仔咪撚咁痴線啦
下下用咁多廢話 乜7希特拉又乜又物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞