屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
咁黑工頂爛市係唔做黑工無飯開嘅仆街啲定老闆仆街啲?
你唔撚笨柒嘅意思係你願意黑工價做黑工?
樓上講咗 唔係全部都係信伊斯蘭
請講出你既論點
好似歐豬咁俾人姦殺都唔好出聲,隻眼開隻眼閉咪算咯
你出聲就係pr
成班離地撚無POINT 係到話人PR
有人肯答我
點解南亞妹配港男
同南亞仔配港女個比率差咁遠
又點解佢地只係撩女 跟女唔撩仔
熱情?
點解咁多鬼妹要比佢地騷擾
邊個歧視邊個?

你地根本都無接觸過 無發生過係你地身上
身邊人既身上

只可以歧視大陸人 唔可以歧視南亞人
大陸人有錯事=佢地點都係錯
南亞人有錯事=政府支援唔夠

你地班友講D野根本無POINT 得個一句

最後我只係想講一句
港豬係抵撚死既 我祝呢D野遲D發生係你地身邊人同女仔身上
到時唔好歧視人 去報警
認同呀巴打!
融入既一群就人就返佢地
客家佔地主 同支那人一樣
入鄉隨俗咁簡單既野都做唔到
我個post已經講咗正規教育政策有問題
我想講呢
知唔知中國唯一德政係咩?
就係無神論
伊斯蘭 回教 呢D全部滲入唔到
你問下D南亞仔 點解新彊有事
唔出黎聲援既?
香港CONNECT佢地個陣又咁大聲既
我哋唔係無條件歡迎難民

以家係連土生土長嘅少數族裔都俾人歧視
我個post
發生喺佢地識既女仔身上時 只會屌個女仔鐘意南亞腸 用仇女轉移南亞問題
大陸人有錯事=佢地點都係錯
南亞人有錯事=政府支援唔夠
唔好阻住大愛左癌搶光環

香港人唔住籠屋劏房 邊有空間俾啲本身國家大唔知幾多萬倍嘅外族住呀 自己都未搞掂走去養埋其他人
香港簽咗禁止酷刑公約 只係中轉站
唔畀搵工係必須、應該嘅
香港冇義務、責任take care依班人

至於你話土生土長嘅南亞人
當然完全冇問題 甚至有一班係開埠初期已經係度
識講廣東話 自然冇人歧視
喬寶寶依d有撚人歧視佢咩
受外人影響點都一定會有
好似美國都因為中國人其他亞洲人畀人歧視la
🍛
收皮啦你,on 9仔
依家屌警犬就係因為佢地唔會受到法律既制裁呀

你慢慢扣人左膠帽子啦 好後悔浪費時間同你呢d 人討論
社會垃圾無分人種
冇人回應霸車位問題
出嚟面對
咁最少佢地自己企出黎先啦

香港地最撚麻煩就係果班.....
唔好講融唔融入
香港地有幾何會挑你機.....除咗支那狗之外

包容性咁高既香港人 都屌鳩南亞
仲有咩可以講
冰封三尺非一日之寒
用番連登仔最愛既英/美國
要去呢2個國家讀書/ 移民個啲都要考試啦
唔係你到去先學呀 係要你學晒先過去呀
咁你地又有冇屌過佢地唔比機會你融入呀
香港人唔係欠撚左啲蝻架 佢係融入唔到係因為佢地連試都唔試 學都唔學 唔好乜鳩都話人歧視又唔睇下背後既原因
你地咁做就同啲死廢老話示威係搞事 唔睇背後點解要示威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞