屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
但係南亞人係香港難民第一大幫派呀嘛
人地鬼妹有條件緊係唔撚選擇港男啦
南亞人知道香港有人口老化問題
生育率不足
所以不惜做假難民都要落黎幫手生多啲小朋友拉返高佢
好似豬乸咁係泵仔出黎既南亞女人係手足
照你咁講做掃街執垃圾個班去老笠強姦係正常?係唔係要輕判d?
明知班垃圾會作奸犯科,仲收返黎覺得會改過自身你望下法國望下德國,左癌上撚晒腦
有冇左膠大愛撚 南亞仔朋友應下我呢10點
收皮啦 宗教=on9
佢地生育率真係好高
一個家庭生5-6件
班人講到南亞好融入社會真係屌佢老母
成班懷疑未撚離開過港島
點解頭幾頁全部都係兒登左膠?
加多篇上面講得幾好

你去過啲多南亞狗既屋邨見識下咪知囉
周圍都係南亞狗,細路年青人周街係到玩板球踢波
整到人唔會講sorry,大人就坐係隔離鳩望教都唔柒教
屌鳩佢地好啲就唔柒理你,衰啲就吹雞班堆蝻過黎兇你
依啲又唔叫蠶食呀?唔講以為去撚左佢地地方
事實上就係絕大部份係香港既蝻都係假難民黎再加佢地下一兩代
你做過唔係低下階層主流既工作,都知職場上接觸到真係有專業技能有料既蝻係有幾少

係呀佢地依家佔既數係唔大呀,但佢地犯罪個比率高
香港大撚把南亞區,入到去好似gta世界咁充斥住嫖賭毒,槍都有,唔知既自己google下南亞村
同埋佢地生育率大過新移民好撚多,長遠個增長唔會少得去邊

傻閪唔撚用腦,香港會比蝻呃閪屌中出保送居留權既港女睇黎都係你依type
講緊南亞人喎
係啊,所以繼續收,收到好似法國德國咁最好
你呢類左癌都係早d死好
可能佢地班左膠係支那到呢
因為伊斯蘭視女人為副產品
主產品係咩大家知
加埋知道香港玩法
所以港豬係抵死
唔夠厚面皮 又幫人拓大腳
自己同老豆老母住公屋
佢地就係新居屋UNUN腳比你地CONNECT
咁撚窮咪唔好黎香港囉
黎到就大條道理犯法
巴打你咁大愛有冇諗住幫佢地供下樓
降低返佢地個犯罪率
成班垃圾淨係識偷偷留下負皮
又搵唔到理據駁我
南亞呢個隱憂遲早都要解決
不過好彩既係
支那最憎外族.....
香港淪陷既一日
呢班人就冇哂價值
撐南亞巴
我講吓我嘅個別例子

上星期喺屋邨商場後樓梯撞到兩個南亞後生仔吸大麻 見咁啱擋住我路 佢地都識得主動讓開同係咁say sorry.

無特別反感,始終唔係白粉嗰啲,我都無理佢地,但如果換著其他人見到嘅話印象點都係會差咗。
左膠:
香港一個家庭生1個已經多
蝻一個家庭生5個
加埋5+1一定係手足黎
自己人唔會蠶食香港文化
香港難民第一大幫派
其實呢一個原因已經幾乎回應曬你果8個point
就係人太多又太顯眼
喂你都識答啦
咁多野發生過點解唔屌得呀?
咁撚大愛去幫埋腥港人啦
唔好反支那人了
歐洲一直惡化緊,左癌會話我唔知,睇唔到,你無證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞