屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
唔係班左膠丐幫邊度呃到funding
問題係有冇資源先?係無啊
冇就咪撚收啦,本土優先明唔明啊?
兒登仔又含蝻亞狗
見到個po都眼冤
我都憎左膠
佢地乜都可以聯想到歧視

但唔代表我地應該歧視minority
「要犯左法先用法律懲罰佢地」
唔係點呀? 定係你想好似支共咁放佢地入集中營改造佢地呀?

冇人迫你同佢地做朋友喎,咪偷換概念啦
大把南亞賤種袋住把刀踢波都有啦
左膠又會話睇唔到見唔到
你係唔係弱撚智架
邊有拒絕呀?
咪一大堆學校津貼佢地囉

一班難民有呢D補助仲想點撚樣呀屌你!
歧視歧視
十幾年啦......有幾撚多個融入呀
成班仆街自成一角 係到犯罪

你有冇感受過佢地果種 無時無刻都想屌閪果種眼神呀???
左癌: 睇唔到 唔知道
法國德國
法國衰撚到要軍隊巡街,德國衰撚到俾人姦都唔准出聲
歐洲嗰啲唔係南亞人呀柒頭
唔知而家邊個係天才呢

乜佢有支持過放人入港
上面位巴打講嘅係
唔好歧視本身喺香港嘅南亞人

話我PR, 做教育 貼地個D應下我啦
我POINT埋比你地

1.點解得南亞人姦淫擄掠, 唔見大陸人同泰國人有

2.點解撩女跟蹤視姦=熱情文化, 但係唔撩仔

3.點解有鳩既話南亞仔安全?

4.點解咁少南亞女仔配港男
咁多南亞仔撩港女 溝港女 係鬼妹就撩
到底係佢地自己歧視自己定人地歧視佢

5.點解唔聲援新彊 但港豬CONNECT個陣又大大聲既

6.點解有人驚入重慶 冇人驚去九龍城?

7.點解咁多種族 全港得南亞人成日係到鳩叫 被人歧視?

8.你地接觸過同比佢地影響過未

9.點解你地一個POINT都冇既
帽子你老母臭閪咩支言支語大陸仔

你咁講既大撚把黑社會收蝻亞狗撈偏啦
警犬不嬲同黑社會都有來有往,得閒先做樣拉下
同埋班南亞狗扮撚哂難民又趕佢
局住比佢地揸行街紙留香港留夠7年
期間想搵食淨係可以打黑工,拉完又做唔到乜
又趕佢唔到返自己國家

呢啲法律又制唔制裁到?
制裁唔到既不如加入埋一齊屌啦
乜鳩都唔知既叫咩討論呀支那仔
你老帽子
係 冇錯 我喺佢哋個post有講過可以用igcse補

我講嗰個point 係話佢哋而家正規粵語教育嘅水平
連dse合格都攞唔到

咁點樣喺香港搵工?

我當佢好叻做律師,但係喺香港唔識寫中文就搵唔到食。
條傻仔一寫

唔好又話我歧視

已經唔洗再睇
brown.
左癌:我唔知我唔理睇唔到
Ching你試吓入下多南亞嘅屋邨
又或者星期六日去有南亞紮足嘅球場
班人打架隨街叫釁騷擾女性乜都做齊
同佢哋講乜語言冇關係
香港人去外國會咁?
大家唔好再歧視中國人同黑警啦大家都有光環唔洗買燈膽
佢話nigga啊嘛
識人失戀 喺公園喊 然後比個南亞偷電話
呢班仆街真係冇人性 不過有好人嘅 少囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞