屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
香港咁撚多族群生活
偏偏得支那狗同南亞狗比香港人歧視
跟住大愛撚就屌柒你唔包容

你地係咪弱撚智架!

解決香港人就冇人歧視佢地啦?
問題係好多南亞/非洲假難民係香港
而依班人好多都作奸犯科
就算唔係都係社會不穩定因素
政府又on99由班人係市中心
香港人點識分係本地正常南亞定高危犯罪分子
久而久之香港人嘅對南亞人嘅怨氣點都有
至少有屌過呀
佢地有出聲咩?
連上網企係香港人呢邊屌鳩返佢地都唔敢啦
土生土長 識講廣東話 我唔屌 但大把唔學 扮自己好撚高尚 我呢啲唔覺有幾香港人
仲有堆假難民
笑死 成班南亞lives matter離曬地 睇到一小部分好嘅南亞人就自我ff成班都係手足 咪撚玩啦伍寶 深夜夠唔夠膽單拖去深水埗兜下佢地聚集嘅地方?知唔知好多屋邨好多地方都有南亞童黨?知唔知好多南亞人幫佢地鄉下嘅人嚟香港做假難民呀?上下電視呻下自己被迫害有幾慘又要比入境處困住好唔人道就大把左膠幫手 喂大佬佢講渣 冇證據嫁9吹都大把人幫手 又有神父絕食要求放佢地出嚟 咁好嘅難民天堂邊到搵?再講返香港本土果堆 無可否認政府支援係差 但你自己唔爭氣咁多罪案你重想人對你改觀?不過好彩 大把連登仔當你地手足 南亞手足加油💪
其實都唔係最近的事嚟,不嬲都keep住針對依個位嚟分化,重點係一次兩次唔識嘢都算,依套劇本重覆上百次都嚟緊,都仲可以唔識分真係唔知講咩好
呢個真
一行尖咀就知南亞狗有幾咁煩

班仆街根本精蟲上貓
一個女仔行危險過單拖去印度
移民蠶食本地化基本上九成都係鳩up嚟嘅
好似香港政府推普教中同其他嘢消滅廣東話咁, 因為係政府有權力先可以做到, 少數族裔搵份工都難點蠶食你啲咩呀大佬
新移民都可以係香港民族一份子

藍絲就算土生土長都係支那人

做唔做香港人講求民族認同
咪撚就係 係到合理化曬佢地嘅罪案 連登真心多左膠
狗入面真係好多南亞狗
佢哋大多當香港係中轉站或暫居地
自稱香港人並融入香港文化係好少
新聞報嘅都係少數
成班傻閪 無個人思想
有條賓周條條FING話夜晚SSP 好安全
同南亞人相處無問題
大佬人地貪你有屎忽吉呀?
絲打你地要D FD講 真係 佢地最另做門面野
你見WECONNECT個期佢地出哂黎就知

仲有呀 你地問下係香港住D鬼妹 由其係BLOND
99.99%都有比班叉仔跟過撩過
同埋有無南亞女配港男?
點解得南亞仔配港女 又咁鐘意撩女/鬼妹
有人知點解咩?
到底係佢地比人歧視 定佢地歧視自己?
我覆你因為咁啱你提起比例呢樣野, 唔係話你
要改善對南亞人普遍既觀感, 講真真係要靠佢地自己先爭氣
政府wo...政府連香港人都唔會理啦 只係服侍中國人

嗰d撻一句歧視/後生南亞有幾好既人不如同時間睇下南亞人多既地區佢地洐生幾多治安問題 女仔行過又會比人截停比人撩
再唔係叫自己女朋友/家姐呀妹去ssp/重慶大廈嗰邊夜晚幫你買個糖水地鐵站口等你半個鐘, 再問下個女朋友驚唔驚
咪係囉,真係睇到好撚嬲
咪再偷換概念啦 香港係多壞人呀 但依家講南亞都多罪案條氣又唔順呀?
手足加油 兄弟爬山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞